Reklama

DIGI TV CZ má vrátiť programy AMC Networks do ponuky, nakázal jej to súd

Predplatitelia českej DIGI TV nemôžu už viac ako mesiac sledovať programy AMC Networks International. Spomeňme, že operátor vyradil kanály Sport 1 HD, Sport 2 HD, Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home, Film+, Minimax, JimJam, Megamax a AMC, zo svojej ponuky ešte začiatkom septembra a nahradil ich novými stanicami. Podľa spoločnosti AMC Networks International – Central and Northern Europe (AMCNI) došlo však k vyradeniu všetkých staníc aj napriek dlhodobej dohode medzi oboma stranami a preto sa rozhodol vysielateľ riešiť celú záležitosť súdnou cestou.
Pokračovanie nižšie:


Mestský súd v Prahe vydal 18. septembra predbežné opatrenie, ktorým bola DIGI CZ Group uložená povinnosť okamžite obnoviť vysielanie staníc AMCNI. DIGI CZ Group však ignoruje ako rozhodnutie súdu, tak aj nespočetné sťažnosti predplatiteľov, ktorí nemajú prístup k obľúbeným programom a športovým prenosom, a stanice do vysielania späť doteraz nezaradila,“ informovala AMCNI.

DIGI TV CZ sa ešte v septembri vyjadrila, že programy do ponuky môže vrátiť, ale iba do špeciálneho balíka. S tým však AMCNI nesúhlasí.

Zákazníci satelitnej služby DIGI TV CZ, ako aj mobilnej DIGI2GO, tak nemajú aj naďalej prístup k športovým, dokumentárnym, filmovým či detským programom od AMC Networks International.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Hajzli americkí vykrucat sa vsetkymi sposobmi ako hadi, pre dolare všetko, len aby nevyšla pravda na javo. A ta vyšla, digi cz otvorila ludom oci. Súdy skorumpovane ako vzdy, drzia stranu kolonistom.
    xi

    1. A inak si zdravý, jesť ti chutí? Keď mali dva subjekty medzi sebou uzavrenú zmluvu a jeden ju podľa všetkého porušil, tak preto budeš úplne bez nejakej súvislosti kydať na američanov, lebo tí môžu aj za to, že si sa ráno oblial kávou a stratil si kľúče, hej? A aká pravda to zas mala akože vyjsť najavo? A ešte mi vysvetli pojem ‚kolonisti‘ a kto koho kolonizuje, buď taký dobrý…

      Tak sa mi zdá, že film Mikea Judgea „Idiokracia“ sa stáva realitou. Tupých konšpirátorských gebulí je čoraz viac a sú stále aktívnejšie. Len v realite to nebude až taká sranda.

  2. Jsou v tom prachy, nic jiného v tom nehledejte. AMC si rekla o vetsi castku. Stejna situace byla i u jinych operatoru tesne před ukoncenim smlouvy s AMC nebo Discovery. Tam to ale zatím dopadlo dobře a programy skupiny AMC a Discovery vysilaji nadále.

  3. V Našich republikách SR a ČR je jednoducho už všetko možné,ak je zlmuva platná,tak DIGI tv CZ by nemalo a nemôže len tak si vyradiť tv programy žiadnej spoločnosti,toto je podľa mňa arogancia najvyžšieho zrna. A nie to že to Amíci bonzli na súd…Nejako sa treba brániť,aj keď súdnou cestou,ak to ináč už nejde.

Komentáre už nie sú povolené.