Reklama

TV Program novej stanice Orange Sport už na našom webe

Od konca tohto týždňa, teda presnejšie od piatka 17. augusta, môžu návštevníci nášho portálu SatelitnáTV.sk nájsť v sekcii TV Program už aj programové plány novej športovej stanice Orange Sport. Program bude už tradične priebežne aktualizovaný a dostupný nielen na aktuálny, ale aj ďalšie dva nasledujúce a dva predchádzajúce dni.
Pokračovanie nižšie:


Nový športový kanál Orange Sport odštartoval svoje vysielanie v stredu 15. augusta. Vo svojom vysielaní prináša exkluzívne prenosy z Ligy majstrov, ako aj domácej Fortuna Ligy. V prípade slovenskej najvyššej futbalovej súťaže má Orange Sport vo väčšine prípadov právo prvého výberu najatraktívnejšieho zápasu. Navyše prevádzkovateľ sľubuje divákom pri sledovaní domácej súťaže nový prístup a zážitky zo sledovania. Okrem toho môžu diváci sledovať aj prenosy z českej futbalovej Fortuna ligy či hokejovej Tipsport ligy. Nechýba ani európsky basketbal či zápasy MMA.

Tip: Orange Sport je možné sledovať aj cez internet. Za pár eur mesačne

Orange Sport je prémiový športový kanál. Predplatiť si ho môže cez internet ktokoľvek a to jednoducho pomocou SMS správy. Okrem toho je program dostupný aj zákazníkom IPTV, ako aj novej satelitnej služby, od Orangeu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Z oficiálního přehledu programů na webu operátora je patrné, že některé programy do dnešního dne divákům vůbec nefungují, respektive nebyly pozice stanic v multiplexech nalezeny. Například Orange Sport 2 HD nebo dokumentární kanál Viasat Nature HD (pravděpodobně myšleno Viasat Nature HD / Viasat History HD). Program se vysílá na kmitočtu 11,222 GHz, pol. H (nikoliv 11,232 GHz, pol. V). SD verze Viasat Nature je šířena na kmitočtu 11,232 GHz, pol. V. Kanály Viasat Nature HD ani Viasat Nature v SD nemají připojen kryptovací systém Irdeto (CAID 0609), který používá Orange TV cez satelit.

    Některé z programů Orange TV cez satelit jsou stále šířeny v HEVC (H.265). Pro příjem je proto nutný set top box či televizor s podporou tohoto kodeku. Na starších satelitních přijímačích půjde jen zvuk. Na tuto skutečnost operátor na webu neupozorňuje.

    1. @fajnsmeker: mas to overene, ze sa ten Anonym vyssie myli?

Komentáre už nie sú povolené.