Reklama

Orange Sport je možné sledovať aj cez internet. Za pár eur mesačne

Nový športový kanál Orange Sport, ktorý odštartuje svoje vysielanie dnes o 20:30 priamym prenosom zo stretnutia medzi Realom Madrid a Atlético Madrid, je možné sledovať nielen prostredníctvom novej satelitnej platformy či IPTV služby od Orangeu, ale aj cez internet na PC, mobile či tablete. Nový slovenský športový program si tak môže prostredníctvom internetu predplatiť ktokoľvek, bez rozdielu na to akého operátora aktuálne využíva.
Pokračovanie nižšie:


Pre sledovanie televízie na mobilných zariadeniach je potrebné si stiahnuť aplikáciu Orange TV, ktorá je k dispozícii ako v Google Play, tak aj App Store, a zaplatiť príslušný poplatok. Všetky potrebné informácie uvádza Orange na svojej stránke sport.orange.sk/baliky. Nechýbajú tam ani ďalšie informácie, vrátane návodu ako sledovať program aj na PC.

TIP: Štartuje Orange Sport, poznáme program na prvé dni vysielania

Cena za 24 hodinový jednorázový prístup k programu Orange Sport prostredníctvom internetu je 2 €. Výhodnejšie vychádza mesačné predplatné, za ktoré zaplatia diváci 4 €. Pre zaplatenie stačí poslať len jednu SMS správu v požadovanom tvare. Podľa operátora nie je potrebná ani registrácia.

Vždy aktuálny program nielen športových staníc Orange Sport nájdete v našom TV Programe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Dokonalá Česká kópia Kyslík TV Vzduch (O2 TV Air) nekupujte Pomarančovú Televíziu made in Kyslík a sledujte DIGI Sport Bundesliga,LaLiga,Serie A,Premier League to vám žiaden iný Športový kanál nikdy nedá

    1. Zaplatil som si Magio Go a na 10 palcovom tablete je obraz Digišportov pekne hnusný. Telekom sa môže hanbiť, šetria na streamoch, takýto škaredý obraz nemá nikto.

  2. Ale nemá LM a toto bude najjednoduchšia cesta k nej pre väčšinu.

  3. Ligu Majstrov si pozriem aj dnes večer veľmi ľahko aj na Fínskych športových kanáloch,konkrétne C MORE SPORT 2( Real Madrid – Athletico Madrid) na THORI,a zo skvelým príjmom signálom) takže zbohom Orange Sport a Eutelsat 16 E…

    1. Nemusíš behat do Finska,stačí si naladit Dajto a mas to.Aspoň budes co sa hovori v komentari lebo pochybujrm ze ovladas finstinu

  4. Aktivoval som si cez sms ten mesačný, nainštaloval som si tu apku do android boxu, spustil som to prihlásil som sa s údajmi, ktoré mi poslali obratom cez sms a funguje to , apka na boxe sa ovláda len s myškou, to sa dá, obraz v hd , dobrej kvality, žiadná registrácia, žiadne vypisovanie, stačí poslať tu jednú platenú sms-ku /na mesiac 4 €/ a je to, za tento jednoduchý postup ich treba pochváliť, inač celkovo tá ich orange tv je postavená mimo reality, predražená, neprehľadná s množstvom všelijakých balíčkoch, na dosť biednej družici, ešte za parabolu a konvertor a kusok kábla si zapýtajú 70 eur asi neboli v obchode so satelitnou technikou, toto kúpim v pohode za polovicu. Jedine si to zaplatím v tých mesiacoch keď bude Liga Majstrov inač ani náhodou !!!

    1. Jedna otázka, keď som poslal sms a zaplatil tie 2€ na 24 hodín tak z čoho mi to zaplatilo? Ako mi príde zaplatiť tie 2€?

  5. To áno,nemusím behať do Fínska,ale teraz už budem musieť,bo Orange už skôr avizoval že použije všetky súdne a právne kroky k tomu aby žiadna iná televízia nemohla vysielať Ligu Majstrov. Tak si to poistili svine nenažrané.

    1. Vsetky ligy vcitane LM sa daju krasne sledovat v HD kvalite na polskych Eleven sports a programoch Canal+ na satelite hot bird.

Komentáre už nie sú povolené.