Reklama

Programy z balíka Plustelka Viac šíri už aj vysielač v Nových Zámkoch

Po vysielači v Trnave pokračuje AVIS so spúšťaním nových vysielačov pre Plustelku Viac. Operátor, ktorého väčšinovým vlastníkom je Towercom, aktivoval dnes vysielač v Nových Zámkoch. Obyvatelia okresného mesta na juhu Slovenska môžu programy z doplnkového balíka terestriálnej platformy Plustelka prijímať na 36. kanáli (594 MHz). Ako pre náš portál SatelitnáTV.sk povedal tlačový hovorca Úradu pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb (RÚ): „Max. povolený výkon je 400 W ERP, výška antény nad terénom 45 m„. Vysielač je umiestnený na budove Fakultnej nemocnici s poliklinikou.
Pokračovanie nižšie:


Ide už o v poradí deviaty aktívny miestny vysielač pre Plustelku Viac. Postupne majú pribúdať ďalšie. O každom z nich vám samozrejme budeme už tradične prinášať kompletné informácie aj s podrobnosťami.

Plustelka Viac je špeciálny doplnkový balíček terestriálnej platformy Plustelka, ktorý si môžu zákazníci dokúpiť k súčasnému balíku Plustelka Štandard za 2,99 € mesačne. Spolu teda zaplatia za oba balíky 8,98 € mesačne, respektíve 7,98 € v prípade viazanosti či platby na 12 mesiacov. Podmienkou je samozrejme, aby mali možnosť prijímať ako štvrtý celoplošný multiplex, tak aj jeden z miestnych multiplexov, ktorý šíri špeciálny balíček programov Plustelka Viac.

Kompletnú ponuku balíka Plustelka Viac aj spolu so zoznamom vysielačov môžete nájsť v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Tak, a je to tu. Teraz si budem čítať EPG čo tam vlastne dávajú, či sa to oplatí kúpiť. A to prečo LEN 400W ?
    Aký je to vlastne okruh v km?

    1. len mesto NZ … mimo mesta hrajú rakušáci … typická avisrušička (a to je ešte vypnutý lokálny mux Komárom 36)

  2. Travel Channel je v muxe Plustelka Viac v HDčku, kto to naladíte môžete testnúť kvalitu. Ide teraz FTA.

  3. Vie niekto zistiť kedy bude Plustelka Standard a Viac aj Rožňave, lebo písané bolo že od 1.8.18 už to malo ísť.

    1. -toto prislo od Towecomu-
      Trnava 49 spustené
      Prievidza + Bojnice 23 1.9.
      Malacky 32 september
      Rožňava 24 Jul/august
      Štrbské Pleso 35 1.9.
      Bachledova dolina 35 1.8.

    2. A Prievidza sa myslí Bralová skala ? ? ? Lebo Bojnice majú TV prevádzač na kóte Vendelín.

  4. Zaujímalo by ma, či niekto narazil na údaje, aké vlastne plánuje Towercom konečné percentuálne pokrytie územia v rámci celej SR balíkom Plustelka viac a či existujú nejaké relevantné údaje o záujme o tento balík, pretože ma úprimne prekvapuje rýchlosť spúšťania jednotlivých vysielačov. Aj keď stále považujem akvizíciu Avisu za veľkú chybu, zjavne už zvrat nie je možný a v konečnom dôsledku tak neostáva nič iné, ako držať Towercomu palce (niežeby robil dobre, ale je jediný, kto v DVBT vôbec niečo robí, ostatní kompetentní sa len prizerajú a kritizujú).

  5. Travel Channel HD ide FTA a dokonca sa dá prestaviť jazyk aj na maďarčinu.

  6. nema niekto problemy zo 4 muxom z nitra-zobor? ako zacali saskovat s plustelka viac tak mi prestal 4 mux fungovat.. ostatne muxy v pohode idu ale 4 ty vkuse seka a vypadava… tak neviem ci oni volaco neurobili alebo je chyba u mna

  7. Najskôr u Teba. Dnes som menil už dva zdroje v tomto extrémnom teple v zdrojoch odchádzajú kondíky vysušujú sa a niekde to začať musí tie čo idú nie sú v T2 …Takže buď oprava alebo výmena zdroja. V N.Z sme merali signál na K 36 v rozpätí 75-80 dB v zástavbe 65-70 dB.Výška antény je rozhodne vyššia ako je uvedené je cca 60 metrov nad terénom.

  8. Pre redakciu: Vymažte v zozname vysielačov MUX 4 Žilina – Zástranie K39, tento vysielač nešíri MUX 4 a tým pádom máte aj chybu v článku o Stropkove, kde píšete, že MUX 4 v Stropkove je 16. vysielačom v poradí – je 15. v poradí, lebo Zástranie nevysiela MUX 4.

    1. Vysielač MUX4 bol z kóty Žilina – Straník na kótu Žilina – Krížava presťahovaný ešte v roku 2014:

      satelitnatv.sk/2014/04/buduci-tyzden-premiestni-towercom-vysielac-4-multiplexu-z-koty-zilina-zastranie-na-krizavu/

  9. Strašne slabý výkon 400w nechytám. A potom že pozeraj a čo čiernu obrazovku,to ani nemuseli zapínat!!!

    1. Ty si tu nový ? Toto tu nie je o výkonoch, ale o absolútne nevhodných kanáloch !

    2. Aku mas antenu? Kolko si od vysielaca? Ja som cca 47 km od vysielaca a ide mi to v pohode.

    3. mmc: ZM. V smere nemám žiadne prekážky ani kopce.

    4. fajn … isto iste chytáš NZ 400W na 47km , keď máš na 25km približne v ceste NR 2kW … nepustili Ti náhodou už 2 roky povolené ZM ?

  10. Kolidujúce kanály prejdú väčšinou schválením HU, AUT , CZ lebo u nich nie sú rušené. Relatívne volné zamietajú hneď. Riešením by bolo použiť naše vzdialenejšie. napr. v N.Z. z Krížavy. Aj tu by bolo tiež rušenie no neprišli by sme o cezhraničný príjem.

    1. Podhájska je „za rohom“ od N.Zámkov. Kludne to môžu rušiť Rakúšania. Ak máš určite anténu vo vertikálnej polarizácii pomôže jedine jej premiestnenie.
      Ja som maturoval s k29 Galanta , ktorý ruší vysielač Gerecse na totožnom kanáli. Časom som našiel miesto ,kde to ide bez problémov.

  11. mmc sa zobud určite nie su zlate moravce spustene to by sa tu oznamovalo a nie su v pláne podľa tej tabulky ja som z okresu zm a viem to chytiť z nr horka na klokocine ale musím pootocit antenu južnejšie od zobora ale mám ju zapadnejsie kvôli spartak tv na 33kanále nie že by som to pozeral ale viem že mám všetko v poriadku s anténou a zaplatenú mam len plustelku na rok keď bola v akcii za 35,90 tuším a ešte upozorním na set top boxy na to slabšie signály nechytite -overené jedine telka s dvb t2 sony alebo panasonic overené

    1. No nie je to tak jednoznačné : všetko je závislé od citlivosti niektoré STB idu aj pri 35-dB a pod. je to aj pri televízoroch

    2. L14: on myslel asi dodávané STB od Towercomu, aspoň myslím. Ale aj tie sú tri – Zircon a dve Almy, tak teraz aby sa v tom jeden vyznal, o ktorom z nich píše.

  12. V podstate ak je dodržaná norma pre príjem signálu po zásuvke 45-48 dB idu všetky rovnako.

  13. No o tom sa zmieňujem aj set top box plustelky zircon spartak tv alebo orf čo sa dá voľne chytiť ani tuk ,set top box od strongu načítal 33k spartak tv a hodil pár kociek obrazu avšak tv sony a panasonic udrží celý obraz s obcasnymi vypadkami iné tv značky neviem.Ešte som mal toshiba 32ul863 aj tá to zvládala a keď som mal anténu horizontálne chytila aj tv pezinok vtedy spolu s luxom na 41kanale tuším set top box ani náhodou nič

Komentáre už nie sú povolené.