Reklama

freeSAT sprístupnil Viasat History dočasne pre všetkých zákazníkov

Všetci zákazníci satelitného operátora freeSAT môžu počas najbližších dvoch týždňov sledovať populárny dokumentárny kanál Viasat History, ktorý je štandardne súčasťou vyššieho balíčka freeSAT plus HD. Promo vysielanie potrvá od 15. do 29. augusta 2018. Užívatelia dodávaných boxov ,priamo od UPC DTH, nájdu stanicu na pozícii číslo 48, majitelia vlastných prijímačov si ju môžu naladiť z frekvencie 11 919 MHz.
Pokračovanie nižšie:


Počas augustových dvoch týždňov voľného vysielania budú mať príležitosť všetci zákazníci freeSATu sledovať premiéry viacerých dokumentov. Zahĺbiť sa môžu do Príbehu Európy (The Story of Europe), ktorým bude sprevádzať historik Sir Christopher Clark. „Seriál nie je jedinečný tým, že by prepisoval dejiny, ponúkame však nový pohľad na málo známe historické fakty,“ hovorí slávny historik. Seriál z vlastnej a jedinečnej produkcie Viasat History divákov vezme na cestu časom a priestorom od fyzických začiatkov po prvých ľudských osadníkov, evolúciou európskej kultúry a náboženstva, historickými úspechmi v objavovaní, technológii a politike a ukáže im odvážny pohľad na súčasnosť a budúcnosť kontinentu.

Nový seriál Deti kráľovnej Viktórie (Queen Victoria’s Children) ukazuje inú tvár slávnej britskej panovníčky. Skúma vzťahy kráľovnej s manželom, princom Albertom, a ich deviatimi deťmi. Historici tvrdia, že za zatvorenými dverami bol rodinný život kráľovskej rodiny skutočným bojiskom. Rodinný portrét zhŕňa 60 rokov manipulácií, konfliktov, vyhrážania, emocionálneho vydierania a rozpráva príbeh detí kráľovnej Viktórie, ktoré sa zúfalo snažili uniknúť od svojej tyranskej a emocionálne nestabilnej matky. Diváci Viasat History sa môžu zapozerať do ich búrlivého života bezplatne 21. augusta.

Príbeh dvoch sestier (A Tale of Two Sisters) je seriál jedinečných dokumentov. Sleduje príbehy významných žien a ich vzťahov k sestrám. V druhej sérii diváci spoznajú ženy, ktoré stáli za najväčšími politickými zmenami 20. storočia – príbeh sestier Pankhurstových a ich kampane za hlasovacie právo pre ženy odvysiela Viasat History v tretej epizóde 19. augusta.

Technické parametre pre príjem Viasat History :
Družica: Thor 5/6/7 a Intelsat 10-02 (0.8°W)
Frekvencia: 11919 MHz
Polarizácia: V
FEC: 7/8
SR: 28000
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Názov: Viasat History
Provider: UPC Direct
Video formát: MPEG2
Kódovanie: 1815 (Nagravision),0B02 (Conax),0D97 (Cryptoworks),0653 (Irdeto)

PIDy:
Video PID: 0351
Audio PID: 0361
Audio stopy: 360 hun (Mpeg),361 cze (Mpeg),362 engron (Mpeg)
PCR PID: 0351
PMT PID: 0350
TSID: 0711
ONID: 1536
SID: 31106
TXT: N/A
HbbTV: N/A
DVB a TXT titulky: 373 DVB ron

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Škoda, že Viasat nerobí 24h HD verzie svojích programov 🙁 Nateraz je to 12hod History/Nature HD, ešte by potešil Explorer, ale to asi v najbližšej dobe nehrozí..

  2. Čo by Viasat History?, vysielal v HD?,Veď polovica dokumentov z Prvej svetovej vojny a druhej svetovej vojny sú aj tak vysielané len čierno bielo, o Viasat Nature Už je reč iná tam sa všetko vysiela farebne,

Komentáre už nie sú povolené.