Reklama

Na kartách Skylink Viaccess Orca nie je možné zaplatiť servisný poplatok z druhej krajiny

Slovenskí zákazníci platformy Skylink majú možnosť zaplatiť si už niečo vyše mesiaca, na svojich dekódovacích kartách, nielen slovenský, ale aj český, servisný poplatok. Podobne je tomu aj na kartách registrovaných v susednej Českej republike. Satelitný operátor sprístupnil túto možnosť užívateľom v oboch krajinách, po prvýkrát v pondelok 4. júna.

Podľa zistení od našich čitateľov, ale nie všetci zákazníci môžu poplatok z druhej krajiny aj reálne zaplatiť. Aktuálne totiž operátor túto možnosť neposkytuje zákazníkom s najnovšími dekódovacími modulmi či zariadeniami so systémom Viaccess Orca. Zatiaľ to nie je technicky možné.
Pokračovanie nižšie:


Na technickom riešení pracujeme, zatiaľ to možné nie je,“ povedal pre portál SatelitnáTV.sk Jaromír Glisník, člen predstavenstva spoločnosti M7 Group, ktorá platformu Skylink vlastní.

Zákazníci, ktorí využívajú najnovšie zariadenia s už integrovanou dekódovacou kartou Viaccess Orca, môžu tak zaplatiť iba servisný poplatok z jedného regiónu, podľa registrácie. Kedy sa to zmení, nie je aktuálne známe. Operátor žiadny presný termín totiž nezverejnil. V súčastnosti tak majú možnosť zaplatiť si servisný poplatok aj z druhej krajiny iba užívatelia kariet Skylink Irdeto, alebo hybridných Skylink ICE.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. My sme presne ten prípad. Páči sa mi tá logika Skylinku, takže odpojiť stanice podľa regiónu vedia, ale dať možnosť si ich zaplatiť to už „nedomysleli“. Neviem kto je vlastník Skylinku (je mi to jedno), ale mať vo vešdení firmy hlupáka čo takýmito riešeniami akurát naštve zákazníkov (pretože ide o nový typ karty takže klienti nedávno investovali svoje peniaze) a neponúknuť im kompletné služby je na vyhazov!
    Správanie Skylinku považujem za nemorálne a drzé (iní operátori ma nezaujímajú, nie som ich klient. Platím si ale dosť vysoký balík, zároveň máme niekokľo TV a takéto správanie na**re!).
    PS: A ako je to s kartami NEXT, tam na možnosť úhrady servisný poplatok z druhej krajiny tiež zabudli?

    1. Karta Next kopiruje ponuku hlavnej karty. Pokial nie je aktivovany balik na hlavnej karte, nepojde teda ani na Next.

    2. Nuž, keď Ťa se*e nemorálne a drzé správanie Skylinku, máš len 2 možnosti: 1) dať im najavo nespokojnosť cez zákaznícku linku, mail a pod. a 2) zrušiť zmluvu (a prípadne prejsť ku konkurencii). Ja osobne by som sa s nimi vôbec nepáral a využil by som možnosť 2), ale kvôli objektivite musím podotknúť, že v prípade kariet (modulov) Viaccess Orca nejde zo strany Skylinku o úmysel, ale o babráctvo, ktoré možno čoskoro napravia. Takže nas*aná sťažnosť na hotline by teoreticky mohla zabrať, na rozdiel od väčšiny iných sťažností adresovaných tomuto operátorovi.

    3. On chce ale ceske tv a to nema teda z coho vyberat u konkurencii.

  2. Dávno som ich kopol do…. už som nemal na tie ich podvody nervy

  3. Na zákazníckej linke sa môj názor dozvedeli, nedávala som si servítku pred ústa. Rovnako som ich dôrazne upozornila že sú aj nelegálne možnosti príjmu TV signálu. teraz máme zaplatené na dlhšie obdobie, potom sa uvidí. Mňa nik na*ierať nebude. Keď to nepôjde legálne, tak budem živiť ukrajincov alebo rusov, dodávateľa už mám vyhliadnutého a ešte ušetrím.

  4. Slečna alebo pani „jaksi taxsi“…nie som zákazník Skylinku lebo nechcem ale nechápem ako si vynucujete niečo čo jednoducho z objektívnych dôvodov nefunguje. Ste na smiech a keď sa Vám Skylink nepáči tak od nich odíďte a neosočujte.

    1. Čo „z objektívnych dôvodov nefunguje“? Keď Glislink umožňuje na kartách Irdeto M7 aj ICE zaplatiť si český Serpo a čumieť na české stanice, prečo to neumožňuje aj na Viaccess Orca? To nie sú objektívne dôvody, ale babráctvo. Takže tu nejde o žiadne osočovanie a vynucovanie, iba o úplne legitímnu požiadavku rovnakého zaobchádzania so všetkými zákazníkmi. Asi si nečítal diskusiu od začiatku a unikli ti tieto súvislosti.

  5. Toľko kriku pre servisný poplatok na reklamné TV. Ani tie české komerčné už nie sú výhra.
    Mne, ak beží TV, tak na platených TV cez káblovku, alebo plustelku. Ešte tie reklamné TV by mali ľuďom platiť, že ich reklama žerie ľuďom elektrinu a operátorom by mali byť vďačné, že ich reklamu šíria.

  6. My máme od budúceho týždňa optiku. Takže internet aj s televíziou. Zbohom Skylink. Nemienim už platiť nové karty ani prímač.

Komentáre už nie sú povolené.