Reklama

Detský kanál v slovenčine teraz dočasne voľne cez anténu

Prevádzkovateľ terestriálnej platformy Plustelka, ako aj všetkých celoplošných vysielačov, spoločnosť Towercom, pripravil aj na letný mesiac júl ochutnávku vybranej stanice z Plustelky. Diváci, ktorí prijímajú programy prostredníctvom antény tak budú môcť počas celého júla sledovať voľne (FTA) detský kanál RiK. Ten vysiela všetky programy v slovenskom jazyku.
Pokračovanie nižšie:


RiK je štandardne súčasťou platenej ponuky Plustelky, šírený je vo štvrtom celoplošnom multiplexe, ktorý už vysiela v štandarde DVB-T2. V čase ochutnávky však bude k dispozícii dočasne aj v prvom celoplošnom multiplexe, na pozícii s názvom RiK Promo (bývalá pozícia Infokanálu).

Televízna stanica RiK patrí do portfólia JOJ Group. Pre najmenších divákov prináša iba programy v slovenskom jazyku. Počas júla sa môžu tešiť napr. na rozprávky Ferdo Mravec, Pat a Mat, Bob a Bobek, Fix a Foxi, Máša a medveď či vlastné relácie ako Rapotáčik, Sníček, Zabi nudu, alebo Kúzlovanie.

TIP: V DVB-T končí ďalší voľný kanál

Pripomeňme, že od dnešného dňa už nie je ďalej šírený v DVB-T český kanál Barrandov Family, ktorý mohli prijímať diváci z druhého celoplošného multiplexu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Namiesto Barandov Family ked už skončil, tak nech daju ako nahradu RIK , určite by to bola dobra volba deti maju prazdniny budu mať darček ale predpokladam , že daju niejaky odpad infokanal

  2. urcite by sme prijali nejaky detsky kanal kôli prazdninam ,uz ked nic ine aspon detom urobte radost,,,,,

  3. Nechápem prečo neurobia – dva pevné pozície: Pevný Infokanál a Pevný Promokanál a mohli ho dať na pozíciu ex-Barrandov. Promo by tým nezasahoval do Infokanála…

    1. asi to robia účelovo-ak promo skončí na obrazovke sa divákovi objaví infokanál ako si predplatiť Plustelku. Treba si uvedomiť že súkromné firmy nemajú záujem na tom ako by ulahodili zákazníkovi(divákovi),ale aby mali čo najväčší zisk a čo najmenšie náklady.Divák je len medzičlánok na získanie peňazí z predaja služieb(cieľ ich podnikania)nie spokojnosť diváka .

  4. Barrandov family neskončil. V káblovke ide. Na anténe čierna obrazovka. 🙂

  5. Barrandov News? Barrandov News=Fake News!! Pan Boh nas ochran!!!

    1. Nojo,nakonec to dopadne jako s NOVA NEWS-ta taky nikdy nezačala vysílat

  6. 2.8.18-TV RiK promo vystriedal Travel Cannel promo.

Komentáre už nie sú povolené.