Reklama

Barrandov Family mení po odchode z DVB-T program, pridáva filmy a seriály

Český televízny kanál Barrandov Family mení krátko po odchode zo slovenského DVB-T svoj program. Kanál, ktorý prinášal doteraz divákom výlučne iba vlastnú tvorbu skupiny Barrandov, zaraďuje do vysielania akvizičné filmy a seriály. Tie sa budú objavovať v hlavnom vysielacom čase spravidla každý deň, teda od 20:00.
Pokračovanie nižšie:


V novej programovej schéme stanice Barrandov Family môžu nájsť diváci napr. turecký seriál Dila (Dila Hanim), americký Zákon a poriadok (Law & Order) či nemecký seriál Sila lásky (Sturm der Liebe). Nechýbajú tiež nemecké romantické filmy scenáristky Christiane Sadlo, známej aj pod menom Inga Lindström. Spomenúť môžeme aj talianske filmy s Bud Spancerom a Terence Hillom – Tajná zbraň, Malý unavený Joe či Aj anjeli jedia fazuľu. Nový program stanice Barrandov Family môžete nájsť v sekcii TV Program.

Kanál Barrandov Family odštartoval svoje vysielanie 1. januára 2017, kedy nahradil po dvoch rokoch vtedajšiu hudobnú stanicu Barrandov Muzika. Nebude to však poslednou zmenou, vzhľadom k tomu, že prevádzkovateľ už požiadal českého regulátora o zmenu názvu z Barrandov Family na Barrandov News.

Český kanál je k dispozícii aj naďalej slovenským divákom. Po odchode z DVB-T ho môžu prijímať napr. zákazníci káblového operátora UPC. Šírený je tiež aj v ČR, a to napr. v Regionálnej sieti 8 (DVB-T) či Prechodovej sieti 12 (DVB-T2), ako aj u vybraných káblových a IPTV operátorov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Zas len odpad pridali. Dobre, že odišli z DVB-T.

    1. Ja by som s tebou nesúhlasil-je dobré keď je veľa kanálov-každý si tam predsa len niečo vyberie. Keď budú napr. len 2 kvalitné – mnohí sa nebudú mať na čo pozerať.

    2. Takže neodišli zo slovenského DVB-T kvôli zmene na Barrandov News… ale žeby kvôli many many za šírenie signálu ? ? ?

    3. khl: ja hovorím za seba. Ak sa ti niečo z pridaných odpadkov, pardon, programov páči, tak to ti vyjadrujem sústrasť nad odchodom tej stanice z DVB-T.
      .
      No a aj keď sa hanbíš priznať k svojmu pôvodnému nicku, vidím, že urazenosť ťa ešte neprešla. 🙂 A takisto si ešte stále nepochopil pointu našej minulej debaty – vec nestála tak, či chceme málo kvalitných alebo veľa nekvalitných staníc. Pretože na výber nemáme. Máme iba pár kvalitných TV a k tomu hromadu menej kvalitných a hromadu odpadu. Keď znížime počet nekvalitných, počet tých lepších kvôli tomu nestúpne! Ja som neobhajoval odpad, iba som nesúhlasil s tým, že si neprimerane paušalizoval, lebo nie všetko, čo české komerčné stanice vysielajú, je odpad (a menoval som stanice ako Prima Zoom, Prima MAX, Nova Cinema). Akurát Barrandov Family vysiela samý odpad – nedá sa ani porovnať s vyššie uvedenými – a akurát pri nej mi ideš odplácať urazenosť, tým, že vytrhneš moje slová z kontextu a pokúsiš sa ich obrátiť proti mne? Vtipné. Zase si mimo. 😀

    4. dr.B.Nutty
      1-neurazil som sa
      2-nepamätám si nick z minula
      3.-sám si si vymenil pozíciu(písal si v podstate čo teraz ja a teraz ti to prekáža) – to že sa tebe niečo nepáči ešte neznamená že sa to nepáči druhým
      4-veľmi si domýšľaš, ale ja som ti dal za pravdu ako aj teraz ti ju dávam – (sú totiž ľudia, ktorým sa neoplatí oponovať – nediskutujú, len chcú potvrdenie svojej pravdy)

    5. Ja sa už tiež veľmi nechcem zapájať. Mnohokrát sa to tu zvrhlo na „mimotechnické“ a mimotematické veci. Tak asi len vtedy, ak to bude k veci.

    6. khl:
      1. To je fajn. Lebo minule to vyzeralo inak.
      2. Mal si nick bbb. Ak som ťa neprávom obvinil, že si si ho zmenil z nefér umyslov, tak sa ospravedlňujem.
      3. Ešte raz: nezmenil som pozíciu, len si moje vyjadrenie vytrhol z kontextu. Stále vravím, že čím viac kanálov, tým lepšie. Čiže vlastne s tebou súhlasím. Podľa môjho subjektívneho názoru TV Barrandov Family nie je škoda, ale samozrejme, niekomu inému chýbať môže. Proti gustu žiaden dišputát. Čo tu potom ešte riešime, keď sme sa zhodli?
      A nie, nepísal som to isté, čo ty minule. Je niečo iné vyjadriť subjektívny názor na kvalitu TV a iné je hádzať všetky TV do jedného vreca (neprimerané paušalizovanie), vyvodzovať z premís nesúvisiace závery (ak bude menej TV, ich kvalita automaticky stúpne), vybrať si extrémny príklad a vydávať ho za príklad typický (Súdna sieň), používať nesprávnu analógiu (zhnité banány) a vytvárať klamlivé zdanie, že všetci diváci sú blbí (lebo si nebudú vedieť vybrať program, ktorý ich baví a zoderú ovládač). To sú všetko logické klamy, čiže zlé, neplatné argumenty. Keby si bol zostal pri tvrdení, že české TV sú odpad, ok, to by sa ešte dalo považovať za subjektívny názor (napriek paušalizovaniu), ale vzápätí si začal dávať na frak logike, tak som považoval za správne trochu to skorigovať. Myslím, že som sa nevyjadril ostro ani urážlivo, aspoň nie v prvej reakcii. Ale asi to bolo všetko zbytočné.
      4. Nepotrebujem od teba potvrdenie „mojej“ pravdy, ani skutočné, ani ironické (vlastne preto som si myslel, že si sa minule urazil). Pravda nie je moja ani tvoja, je len jedna. Diskusia je jeden zo spôsobov, ako sa k nej dopracovať. A čo iné je asi tak diskusia, keď nie výmena argumentov? Celý čas sa o to snažíme, či? Problém je, že občas používaš zlé argumenty. Tak sa nehnevaj, keď na to poukazujem. To je totiž tiež súčasť diskusie. Takže sa zas mýliš – to nie ja „nediskutujem, len chcem potvrdenie svojej pravdy“, ale ty berieš diskusiu ako vojnu, chceš získať prevahu alebo víťazstvo a argumentačne nestíhaš, a to ťa možno štve. Zbytočne. Toto nie sú preteky. Ber to ako príležitosť niečo sa naučiť. Alebo daj platné argumenty a budem sa učiť ja od teba. O tom to je.

  2. To tí debili nepôjdu ani na satelit? Veď to dvbt ich stálo určite omnoho viac.

  3. Trošku mimo tému nemala náhodou v máji začať vysielať miesto tv213 šport+? Redakcia zistite nieco

  4. Možno im dal Towercom len promo na určitú dobu aby zaplnil miesto po Narkóze. To využili a koniec.

    1. bingo 😉 ja som len zvedavý kde sú PMerače, keď narkozu a jej kanaly nesleduje 2/3 SVK a sú najsledovanejšie, už je to až moc okaté

  5. A čo teraz Towertrotli dajú ako náhradu do bezplatnej ponuky?Za -3 programy Narkozy sľubovali náhradu. Dali tam náhradu Prima+hnoj a Barrandov odpad.Minulí rok v lete potom drb.i Narkozy do platenej ponuky .CIELENA LIKVIDACIA BEZPLATNEHO DVB-T na ešte zatiaľ Slovensku.

    1. už tu bolo milión krát napísané, že všetky slovenské televízie, ktoré chcú byť v bezplatnom DVB-T, tam aj sú a teda niet čo riešiť … založ vlastnú telku, najlepšie multiprogramovú a ukáž všetkým ako sa to robí

  6. Ukážka ako by mal vyzerať verejnoprávny DVB-T resp. DVB-T2 multiplex. RTVS ešte má čo dobiehať:

    6 televíznych HD staníc + 8 rozhlasových staníc:

    televizniweb.cz/prechodova-sit-11-ceska-televize/

    1. A vieš koľko takých programov majú v Nemecku?Češi majú čo dobiehať.
      Prosím vás už si uvedomte že ČR je 2x tak veľký trh,2xviac obyvateľov,majú vyššie koncesie na obyvateľa-tzn. že majú omnoho viac peňazí.ČT art+ ČTD: má minimálnu sledovanosť namiesto ČT24 máte TA3-jediné čo je tak ČT šport ale za navýšenie koncesií napr na 10€/mes to nestojí-kto chce šport má ho na RTVS 2 (MS,OH,TDF,Tenis a pod)a keď je to športový fanatik tak nech si objedná UPC,Orange,Magio,Skylink tam sú Eurošporty,Novasporty,Sport,1,2 a pod.Čo sa týka rozhlasu RTVS má 9 okruhov .Ja doporučujem nemať veľké oči a konečne sa zreálniť-SK nie je a ani nebude pupok sveta a bude mať menšie možnosti ako väčšie a bohatšie ekonomiky a krajiny.

  7. Keď chcú konkurovať českej Hnoj family, ktorá od operátorov nežobre a ani za HD nežobre v CZ poplatky….

  8. Naozaj neviem z čoho skupina Barrandov žije, jej programy sú nepozerateľné. nespomínam si kedy som si ich TV zapla naposledy. Čistý brak, všeobecne CZ kanály začínajú byť horšie než slovenské, stále tam točia rovnaké seriály CSI, Kosti, Ordináciu asi 2500 diel a pod., dokonca aj cez prázdniny. Keby aspoň dali nové seriály The 100, Unesená, Colony a pod., ale rotujú rovnaké seriály 10 rokov, des!

    1. tuty @:

      Bože to byla rana že se až celá zeměkoule otřásla.

      Že by se Slovákům konečně rozjasnilo a spadly jim konečně klapky z očí, když už jim dochází že české stanice jsou delší brak než ty české viz.: “ Čistý brak, všeobecne CZ kanály začínajú byť horšie než slovenské, …..“

      Konečně!!!!

    2. České stanice jsou už delší dobu větší brak než ty slovenské!!!

      Platíme si ke kabelu ještě aj slovenské skrz stanice Markízy které nejsou v DVB-T a na český komerční hnoj se nedíváme!!!

Komentáre už nie sú povolené.