Reklama

Barrandov Family sa môže zmeniť na Barrandov News

Televízny kanál Barrandov Family sa môže v blízkej dobe zmeniť na Barrandov News. Prevádzkovateľ českého kanálu už požiadal o zmenu názvu tamojšieho mediálneho regulátora – Radu pre rozhlasové a televízne vysielanie (RRTV). Rada sa so žiadosťou zaoberala tento utorok 5. júna, kedy ju aj schválila.
Pokračovanie nižšie:


Kanál Barrandov Family odštartoval svoje vysielanie 1. januára 2017, kedy nahradil po dvoch rokoch vtedajšiu hudobnú stanicu Barrandov Muzika. Po prípadnej zmene na Barrandov News pôjde tak už o tretiu zmenu v priebehu troch rokov.

Barrandov Family prináša aktuálne vo vysielaní obsah, ktorý je tvorený iba vlastnou tvorbou českej skupiny Barrandov a to aj napriek tomu, že vysielateľ pri štarte programu informoval, že program chce doplniť aj o akvizičnú tvorbu od viacerých významných dodávateľov. Český kanál je k dispozícii slovenským divákom voľne prostredníctvom druhého celoplošného multiplexu, ako aj u vybraných káblových a IPTV operátorov. Šírený je tiež aj v ČR, a to napr. v Regionálnej sieti 8 či Prechodovej sieti 12, ako aj u káblového operátora UPC. Aké programové zmeny pripravuje vysielateľ po zmene názvu na Barrandov News, nie je aktuálne známe. Rovnako ani to, či zostane aj naďalej vysielať voľne v slovenskom DVB-T.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. BARRANDOV FAMILY vysílá i v DVB-T na českém území v několika multiplexech.

    1. Vďaka za upozornenie. Článok bol už aktualizovaný.

Komentáre už nie sú povolené.