Reklama

Plustelka začala ponúkať služby už aj na paušál

Služby terestriálnej platformy Plustelka, ktorú prevádzkuje operátor Towercom, je možné od dnes 21. mája 2018 objednať nielen vo forme predplatného, ale aj na paušál. Zákazníkovi, ktorý sa rozhodne pre tento nový spôsob, bude operátor faktúrovať za aktivované služby jeden krát mesačne. Podmienkou je viazanosť na 12 mesiacov.
Pokračovanie nižšie:


Výhodou pri paušálnej platbe je, že zákazník nemusí zaplatiť jednorázovo veľkú sumu za predplatné, aby získal zľavu, ale platí už zvýhodnený poplatok za aktivované služby každý mesiac. Základný balíček Plustelka Štandard môžu napr. zákazníci s viazanosťou využívať aktuálne za akciovú cenu 4,99 € mesačne. Bežná cena za tento balíček je pritom 5,99 €, teda o jedno euro vyššia.

Táto akciová ponuka platí pre všetky zmluvy s viazanosťou na 12 mesiacov, uzatvorené od 21. mája do 30.júna 2018. Ponuku môžu využiť noví zákazníci, ako aj stáli zákazníci Plustelky, ktorým v danom období končí aktuálne predplatné.

V blízkej budúcnosti chce navyše ponúknuť Plustelka svojim zákazníkom aj možnosť získať zariadenie pre príjem do prenájmu. Prvé informácie o tejto pripravovanej službe sme už priniesli na portáli SatelitnáTV.sk začiatkom mája.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Radšej keby pridali voľné programy a zabezpečili celoplošné pokrytie všetkých 4 multiplexov a nie robiť ďalšiu pokrytím nedokonalú sieť z regionálnych muxov…

    1. mám doma ako druhú možnosť príjmu DVBT, ale ak sa ti nepáči, prejdi na Skylink alebo Telekom alebo neviem čo, všade tam je kopec programov a myslím, že v rozumnej kvalite 🙂

  2. SKODA PISAT A VYJADROVAT SA.Systém vo svetkom na SR je tu len na biznis a nie na dobré sluzby zakaznika.

  3. Jediné, čo sa neujme je Krb TV. To má každý slovenský sedlák doma naživo.

  4. No čo fešáci z Towercomu stratil sa vám kalendár? Kedy bude to rozšírenie plustelky. Bojnice – Vendelín stále nič. Zobudte sa už aj slnko svieti skôr ako vy začnete makat.

  5. Jasné a ešte budem ťahat televizor s gaučom k vysielaču lebo su neschopny dotiahnut mux 4 na 99% pokrytie.

    1. Co maju vraviet oravaci, NIC, za poslednych 10 rokov si zvykli-prisposobili sa … inac presli na sat. Teraz ked je tower-slink jedna firma tak Orava presla na servre SLTW a podporuje netpay neofiko NL 🙂

    2. Rado: akosi nerozumiem Tvojej poslednej vete. Neskúsil by si tú myšlienku trochu preformulovať, prípadne rozvinúť?

    3. Kto si myslis, ze prevadzkuje dva najvacsie servre .. Hi..hi

    4. Neviem, čo si mám myslieť, keďže neviem presne, o čom točíš, len tak zhruba plus-mínus tuším. Ak sa bavíme o sharingu, tak by odpoveď asi znela Rusko alebo UA. Po tých raziách v niektorých krajinách EÚ silne pochybujem, že si niekto v NL trúfne ešte niečo také prevádzkovať.

Komentáre už nie sú povolené.