Reklama

Plustelka ponúkne zákazníkom zariadenia aj do prenájmu

V najbližších týždňoch pripravuje terestriálna platforma Plustelka, okrem spúšťania nových lokálnych DVB-T2 vysielačov pre rozšírenú programovú ponuku, aj ďalšie novinky. Jednou z nich má byť aj možnosť získať zariadenia pre príjem programov do prenájmu. V praxi to bude znamenať, že zákazníci po uzatvorení zmluvy s operátorom získajú zariadenie nielen pre príjem Plustelky, ale aj ďalších voľne šírených programov prostredníctvom DVB-T/T2, za veľmi výhodných podmienok. Platiť však okrem mesačného poplatku za balík, budú aj nájom za zariadenie. To bude v tomto prípade vo vlastníctve operátora.
Pokračovanie nižšie:


Podrobnosti o novej ponuke ešte nie sú známe. Platiť však bude ako pre nové DVB-T2 set-top-boxy Alma s kodekom H.265/HEVC a podporou HbbTV, tak aj CAM moduly. V predaji by mali zostať navyše aj zariadenia za plnú sumu, ktoré budú mať už vo vlastníctve samotní zákazníci, tak ako tomu bolo doteraz.

Podľa informácií, ktoré máme k dispozícii, má začať ponúkať Plustelka zariadenia do prenájmu už v priebehu mesiaca jún.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Hlavne som zvedavý na rozšírenie programovej ponuky v rámci mestských vysielačov. Problémom ale zostáva, že väčšinou pôjde naladiť tieto programy len v centre miest. Už napr. v mestskej časti Sásova (Banská Bystrica) je problém s naladením Avis MUXu.

  2. vymýšľajú všetko možné okrem riadného pokrytia územia mux 4 Plustelkou, ktoré je okrem veľkých miest biedne alebo žiadne, a muxy od avisu, tie nejdú dakde naladiť ani 5 kilometrov od vysielača

  3. Ja by som z Muxu 4 vyhodil TV Markízu, Doma, Dajto, Prima plus a JOJ HD, JOJ CINEMA a hodil to do tých slabých AVIS muxov. V BA po prechode na DVB-T2 už je signál asi v poliach za BA z toho komína a tieto kanály by mi nechýbali. Nech vysielajú do polí. 🙂
    Do Muxu 4 by dali skutočne platené TV bez reklám. 🙂

    1. Zmluva Markízy a Towercomu je podpísaná do konca roku 2019..

Komentáre už nie sú povolené.