Reklama

DIGI TV pripravuje pre zákazníkov veľké prekvapenie

Stáva sa už pravidlom, že satelitné platformy DIGI TV a Magio Sat pripravia pre svojich zákazníkov na začiatku nového mesiaca niekoľko noviniek. Nebude tomu inak ani začiatkom júna. Kým Telekom už oznámil, že rozšíri svoje TV služby o nový exkluzívny kanál Folklorika, DIGI TV zatiaľ o žiadnych plánovaných novinkách neinformovala.
Pokračovanie nižšie:


Bude niečo nové, ale keďže je to veľké prekvapenie, dozviete sa to až zajtra. Hneď ráno vydávame tlačovú správu,“ povedal pre portál SatelitnáTV.sk Roman Vavrík, marketingový a obchodný riaditeľ spoločnosti DIGI Slovakia.

Aké veľké prekvapenie môže DIGI TV pre svojich zákazníkov pripravovať, nie je teda aktuálne známe. Ako sme už informovali, Telekom testuje na satelite pre Magio Sat a DIGI TV zatiaľ iba maďarský kanál M3. Ten ale určite tým prekvapením nebude. Rovnako ako stanica Folklorika, ktorú si zatiaľ Telekom necháva iba pre svoje platformy.

Vzhľadom k tomu, že sa blíži deň detí, dalo by sa predpokladať, že by mohol operátor pripraviť niečo aj pre najmenších divákov. Minulý rok to bolo pridanie českej audio stopy k Nick jr. či voľné vysielanie niekoľkých detských kanálov. Kľudne by mohla DIGI TV od júna pridať do ponuky aj jeden z detských kanálov RiK či Ťuki TV v slovenskom jazyku. Práve ten totiž v ponuke operátora veľmi chýba. Všetky ostatné najžiadanejšie detské programy pritom už svojim predplatiteľom ponúka.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. HD nemá ani Magio Sat. Pri detských programoch je HD prepych. Deti sa sťažovať na mazanice nebudú. 🙂

  1. Akoze to je to veľké prekvapenie že tam bude tuki tv ? , Radšej by som privítal keby už zrušili nájom za platenie set top boxov

    1. To nezrusia nikdy. Snad si nemyslis, ze STB budu rozdavat zdarma a este ked ho pokazis tak dostanes novsi a 20euro bonus 🙂

  2. Je to Ťuki HD,už ide na 30tke,a ja myslel že daju kanal s LM- haha pravda

  3. Tiež by som privítal ligu majstrov,aby som nemusel k konkurencii!!!

  4. LM ma Orange. Treba sa s tym zmierit, alebo ist ku nim.

Komentáre už nie sú povolené.