Reklama

freeSAT zmenil usporiadanie programov v dodávaných prijímačoch

Zákazníci satelitného operátora freeSAT, ktorí využívajú dodávané set-top-boxy priamo od operátora, môžu od dnešného dňa zaznamenať nové usporiadanie staníc v programovom rastri. Prioritu budú mať teraz HD verzie kanálov, ktoré tak budú pre predplatiteľov ľahšie dostupné. Slovenské HD kanály od domácich vysielateľov sa dostanú na prvé pozície, nasledovať budú ich SD verzie. České kanály diváci nájdu hneď za nimi.

Všetky zmeny sa týkajú iba zákazníkov, ktorí využívajú dodávané prijímače priamo od operátora, zákazníkov s vlastnými prijímačmi sa uvedená zmena netýka.
Pokračovanie nižšie:


Všetky programy sú po novom usporiadané podľa tematických celkov. Na prvých pozíciach sú slovenské a české programy (1-29), nasledujú dokumentárne (30-64), športové (65-89), detské (90-99), filmové (100-129), hudobné (130-159), spravodajské (160-179), programy pre dospelých (180-199) a na posledných pozíciách sú všetky maďarské programy (200+).

Nové usporiadanie kanálov nájdete na tejto našej špeciálnej stránke aj spolu s technickými parametrami, ako aj ďalšími informáciami.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Je už fajn že niečo sa mení aj na free Dať. Žiaľ my máme vlastné set-top-boxi,tak nemôžme nárokovať na sledovanie. Ako by sme sa dostali k novým set-top-boxom? Musíme ich kúpiť alebo môžeme požiadať aj do prenájmu?spozdravom

    1. Set-top boxy sa dajú od Freesatu aj prenajať. Len nechápem, prečo by sa nemal dať sledovať Freesat s vlastným STB. Ak je problém s tým, že sa neaktualizuje usporiadanie programov automaticky (fastscan), tak sa to vždy dá spraviť manuálne, prípadne sa vždy niekde dá stiahnuť aktuálny setting.

Komentáre už nie sú povolené.