Reklama

freeSAT vyradí z ponuky všetky hudobné kanály Stingray

Luxemburský operátor UPC DTH vyradí z ponuky satelitnej platformy freeSAT, na orbitálnej pozícii 0,8°W, všetky tematické hudobné programy Stingray. „Dovoľujeme si Vás informovať, že 1. mája 2018 dôjde k stiahnutiu kanálov Stingray z našej programovej ponuky,“ informuje svojich zákazníkov operátor.
Pokračovanie nižšie:


freeSAT zaradil tematické hudobné kanály do ponuky v roku 2014, vtedy ešte pod názvom Music Choice. K ich vyradeniu dochádza tak po štyroch rokoch. Predplatitelia si mohli počas tohto obdobia naladiť kanály Classical Greats, Hip Hop, Cool Jazz, Rock n Roll Era, Lounge, Classic Rock, Alternative, Feel good music, Total Hits a Blues, ktoré prinášali hudbu bez hovoreného slova a reklám. Navyše mali k dispozícii aj prístup do špeciálnej aplikácie Stingray Music či počas vianočného obdobia aj k špeciálnemu kanálu zameranému na vianočnú hudbu.

Prístup ku všetkým staniciam mali predplatitelia balíčka freeSAT medium HD a freeSAT plus HD.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. kupil som si free sat kartu 9 marca som sklamny ani jedna stanica nema audio Dolby Digital???

    1. Dolby Digital??? U Freesatu? Buď rád že vôbec vysielajú stereo….

    2. Dolby Digital je na HBO,Animal planet HD, Discovery showcase HD….

  2. Ja som tiež uvažoval o novej karte freesat len na crt tv na základ sd programy ale neviem či radšej nie skylink ale ten je dosť drahý nepotrebujem veľa programov a reklám

    1. Tak môžeš skúsiť Antik sat, základná ponuka za euro, alebo Flix, na aerial.sk som videl predplatenku na rok za 55€ (alebo za 39€, ak k tomu kúpiš navyše aj prijímač od aerialu, majú asi 5 typov na výber, vrátane vydareného combo boxu Amiko HD8265+). Tam je už tých programov dosť, aj v HD. Čiže za cenu takmer identickú so SERPO v Skylinku dostaneš podstatne viac. Otázka je, koľko to bude stáť po skončení toho ročného predplatného… Ale vždy sa dá lavór otočiť na inú pozíciu s konkurenciou.

  3. Len pre istotu pripomínam, že na príjem Antik satu (aj Flixu) je potrebný prijímač s podporou kodeku h.265 (HEVC) s UNI alebo Conax čítačkou a parabolu (ideálne aspoň 90cm, aj keď fungovať to bude aj s 80cm) je potrebné nasmerovať na Eutelsat 16A (pozícia 16°E).

Komentáre už nie sú povolené.