Reklama

SatelitnáTV.sk: Aj v roku 2018 sa budeme zlepšovať

Našou snahou je neustále sa zlepšovať a posúvať sa každý rok ďalej. Aj preto okrem monitorovania či sledovania zmien na orbite, v DVB-T/T2 či DAB+, prinášame pre Vás čoraz viac praktických informácií, medzi ktoré patria aktuálne zoznamy kanálov satelitných platforiem, frekvencie televíznych programov či TV Program. Čo sa nám spoločne s Vami podarilo v minulom roku 2017 sme si už zrekapitulovali. Teraz by sme Vám aspoň v krátkosti prezradili niektoré novinky, ktoré pripravujeme na tento rok.
Pokračovanie nižšie:


V roku 2018 máme v pláne vylepšiť zoznamy kanálov u všetkých slovenských operátorov. Pribudnú nové tabuľky, kde budú programy rozdelené nielen podľa balíčkov, ale aj žánru.

Veľké zlepšenie pripravujeme najmä u TV programu, nakoľko nie je ešte všetko tak ako by sme si predstavovali. Navyše sa rozšíri aj ponuka kanálov. Už od tohto týždňa nájdete na našom webe aj program športových kanálov Sport 1 a Sport 2, ako aj filmových AMC a Film+.

Do prehľadov pribudnú aj ďalšie družice, v sekcii frekvencie sa zase objavia ďalšie zahraničné platformy. Samozrejmosťou bude ich pravidelná aktualizácia.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. @redakcia-Budete pridávať do TV Programu aj České,Dokumentárné,Hudobné,FTA ale aj Ďaľšie Kanály moc by to Pomohlo 🙂

    1. V blízkej dobe pribudne Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, Minimax a pravdepodobne už aj ČT.

  2. Super, len tak ďalej, umňa máte, veľké plus, rád sem chodím, ale prial by som si aby ste spravili aj fórum, a aby sa dalo tu aj prihlásiť,, ale za tie prehľady palec hore, dúfam. Že do prehľadov dáte DTH platformy z Ázie, Ameriky, a Austrálie. Tak ako to je na jednej. Zahraničnej stránke 🙂

    1. A ešte by ste mohli urobiť rubriku Bazár tak ako je aj na iných českých satelitných portáloch…

  3. A ešte by sa zišlo tlačidlo „zobraziť desktopovú verziu webu“. Táto mobilná verzia nie je práve vydarená…

    1. Plánujeme jednoduchšiu verziu stránok, kde mobilná verzia bude oveľa krajšia. Musíte ešte pár mesiacov vydržať.

Komentáre už nie sú povolené.