Reklama

SatelitnáTV.sk: V roku 2017 sme priniesli viacero noviniek

Tento rok sme priniesli na portáli SatelitnáTV.sk nielen množstvo zaujímavých článkov, správ a recenzií, ale aj viacero noviniek. Na konci roku 2017 sme sa preto rozhodli zrekapitulovať tie najhlavnejšie zmeny a novinky na našom portáli za posledných 12 mesiacov.
Pokračovanie nižšie:


Ešte v prvom polroku 2017 sme začali postupne aktualizovať a zlepšovať zoznamy a frekvencie programov všetkých slovenských a českých satelitných operátorov, ktoré sú v súčasnosti aktualizované minimálne jeden krát do týždňa. Postupne sa k domácim platformám pridávali aj zahraničné (poľské, maďarské, rakúske či talianske). Veľmi jednoducho je tak možné zistiť vždy aktuálnu frekvenciu vybraného programu z danej platformy, prípadne či je kanál kódovaný, vysiela teletext, HbbTV alebo či je dostupná originálna audio stopa. Vo väčšine prípadoch sú programy zoraďované presne podľa usporiadania v dodávaných boxoch operátorov.

Pridali sme tiež kompletné prehľady programov z troch najžiadanejších satelitných pozícií Thor/Intelsat (0,8°W), Astra (19,2°E) a Astra (23,5°E).

Vynovili sme zoznamy šírených programov cez DVB-T/T2 a to nielen zo Slovenska, ale aj z okolitých krajín. Ku všetkým programom pridávame aj podrobné parametre (PIDy, TXT, HbbTV, vysielací kodek, kódovacie systémy…).

Novinkou v poslednom období je aj TV program základných slovenských TV staníc, ako aj všetkých piatich športových kanálov DIGI Sport. TV program je dostupný na aktuálny, nasledujúci a predchádzajúci deň.

Na každej stránke, v pravo dole, tiež pribudol TV program na dnes večer, kde veľmi jednoducho môžete popri čítaní správ a článkov zistiť čo odvysielajú večer vybrané slovenské televízie.

Toto boli tie najhlavnejšie novinky a zmeny v tomto roku, ktoré ste mohli postrehnúť na stránke SatelitnáTV.sk. Najbližšie Vám prezradíme aspoň časť z toho čo pripravujeme v budúcom roku 2018.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Držím Vám palce aby stránky boli stále lepšie a prehľadnejšie vždy s dobrým obsahom.,Anina

Komentáre už nie sú povolené.