Reklama

freeSAT pridá od novembra Prima MAX, Nova 2 a Nova Gold, iba pre zákazníkov v ČR

Ponuka satelitnej platformy freeSAT v Českej republike sa od 1. novembra rozšíri o tri nové televízne programy Prima MAX, Nova 2 a Nova Gold. Všetky budú k dispozícii v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4) a rozšíria ponuku najnižšieho balíčka freeSAT Light. Informoval dnes o tom operátor.
Pokračovanie nižšie:


Vzhľadom na to, že ide o české programy, ktoré nemajú autorské práva pre vysielanie na Slovensku, budú všetky oficiálne dostupné iba pre predplatiteľom v Českej republike. Slovenskí zákazníci satelitnej platformy sa môžu v blízkej dobe tešiť zase na HD verziu programu Plus HD od JOJ Group.

Prima MAX bude dostupný užívateľom dodávaných boxov v Českej republike na pozícii číslo 9. Nova Gold na predvoľbe 20 a hneď za ňou, pod číslo 21, kanál Nova 2.

Všetky tri stanice testuje operátor z kapacity Slovak Telekomu. Ku všetkým sú už od 11. októbra pripojené aj kódovacie systémy UPC DTH.

Technické parametre pre príjem nových programov v ponuke freeSAT CZ

NázovFrekvenciaPol.FECSRNorma/ModuláciaKódovanie
Nova 2 (MPEG4)12380 MHzV3/430000DVB-S2 / 8PSK1882 (Nagravision),1815 (Nagravision),0D97 (Cryptoworks),0653 (Irdeto),0B02 (Conax)
Nova Gold (MPEG4)12380 MHzV3/430000DVB-S2 / 8PSK1882 (Nagravision),1815 (Nagravision),0D97 (Cryptoworks),0653 (Irdeto),0B02 (Conax)
Prima MAX (MPEG4)12380 MHzV3/430000DVB-S2 / 8PSK1882 (Nagravision),1815 (Nagravision),0D97 (Cryptoworks),0653 (Irdeto),0B02 (Conax)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nech už idú do riti s vysielacími právami. Nech sú autori radi, že niekto pozerá ich niekoľkonásobné opakovanie.

  2. „ktoré nemajú autorské práva pre vysielanie na Slovensku“ je blabol maju jedneho majitela na sk aj v cz a uz vidim ako kupuje prava pre slovensko a potom z usmevom kupuje prava pre cesko divaka.

    1. Jednoho majiteľa???? Markíza patrí spoločnosti Markíza Slovakia s.r.o. A stanice Nova vysiela spoločnosť TVNOVA s.r.o.!!!! Ja neviem, ale ja a každý normálny človek tam vidí DVE rôzne spoločnosti!

      Podľa teba totiž neexistuje žiadna automobilová značka Škoda, Seat, Audi, Porsche, Bentley, Man, Scania… Ani žianda spoločnosť s takýmto názvom, IŠOm, DIČom a zamestnancami!!!! Existuje len Volkswagen a nič iné.

    2. Pán buko1, ste sa neobťažovali sa pozrieť za tým, čo píšete. Tu je odpoveď:
      https://cs.wikipedia.org/wiki/Central_European_Media_Enterprises
      Áno, roman mal pravdu, majú spoločného majiteľa: CME.

  3. Toto je vraj EU bez hranic, dost zly vtip. Coskoro uz nebudeme mat ani prijem tych stanic, ktore sme mali este aj za komunizmu.

    Jedine riesenie – zrusit predplatne, vsade, neplatte, to je jedina adekvatna reakcia.

    A aj nedavaju v teleke nic, zbytocna strata casu pozerat tieto odpady.

    1. A čo s tým má spoločné EÚ???? Akože keď sme v EÚ, tak sa môže veselo kradnúť? Normálne chápem požiadavky niektorých politikov, aby volebné právo mali len ľudia, čo preukážu určitú mieru inteligencie a všeobecných znalostí.

    2. Kradnúť sa nemá, to je jasné. Problém je, že nahrávacie a filmové spoločnosti okrádajú autorov aj konzumentov obsahu, pretože koncept autorských práv je zúfalo zastaraný a neslúži autorom ani verejnosti, iba monopolom. Nie som ľavičiar, ale určitá rovnováha medzi uspokojovaním záujmov rôznych strán je potrebná. Pokiaľ sú nespravodlivo preferované niečie záujmy na úkor mojich, a to dokonca do tej miery, že musím platiť takpovediac preventívnu pokutu za porušovanie autorských práv (to je ten poplatok autorským zväzom, ktorý všetci platíme v cene napr. CD/DVD napaľovačiek, flashdiskov a ďalších zariadení schopných kopírovať a prenášať dáta), tak nikto nemá právo označovať za zlodeja toho, kto si stiahne nelegálne film či hudbu, a už vôbec nie nejaké protežované firmy, zarábajúce miliardy na úkor skutočných autorov aj konzumentov. A to už ani nehovorím o zvrátenostiach typu softwarové patenty v USA…

  4. Je mi z toho zle, ako s nami vyoravaju, nenazranci nrnazrani. Kazdy by len hrabal k sebe a chcel stale viac a viac… Vsetko je len o peniazoch, vsetci maju klapky na ociach a chcu s nami vyd…. at.
    A tie ich blaboli o pravach….

    1. Konečne niekto, kto nepotrebuje peniaze a rád sa o svoje peniaze rozdelí s druhými. Prosím poslať pár tisíc eur – číslo účtu dodám. Ak je problém s peniazmi, tak by som požiadal aspoň o pár človekodní na záhradke – treba porýľovať, pokosiť a tak podobne pred zimou!

  5. Dobre,zrušili ste české programy pre zrušenie vysielacích práv. Jedná sa ale o päť programov o ktoré sme ako diváci prišli. Ale cena zostáva stále tá istá.Ponúkate programy ano ale až keď si ich zase zaplatím navyše. Férové by bolo ponúknuť ich do ponuky zdarma ako kompenzáciu.Nemyslíte?

    1. bla bla bla… ďalšia naivka, ktorá podpísala zmluvu a neobťažovala sa prečítať ČO vlastne podpisuje. Jedným z bodov s ktorými ste pri podpise zmluvy súhlasili je aj to, že operátor si môže programy meniť tak, ako sa mu zachce. Stačí, že Vás na to dopredu upozorní. Ak sa Vám zmena nepáči, mali ste možnosť ODSTÚPIŤ od zmluvy a nie teraz pindať na internete!

Komentáre už nie sú povolené.