Reklama

ANTIK Sat zatiaľ cenník nemení, SmartTVBox ponúka TV stále bez poplatkov

ANTIK Telecom upraví v najbližších týždňoch cenník svoje digitálnej televízie Tango TV a vyradí zo základného balíka komerčné televízne stanice TV Markíza a TV JOJ. Dôvodom sú vyššie poplatky, ktoré si začali pýtať vysielatelia za každého diváka. Tieto zmeny sa však netýkajú ANTIK Sat. U satelitnej služby zatiaľ operátor cenník neplánuje meniť.

Služby ANTIK Sat ani našich služieb ANTIK TV Go či ANTIK TV alebo SmartTVBox sa zmena cenníkov TV služieb netýka. Zmeny týchto služieb v tomto momente nerealizujeme. Samozrejme, keď sa to zmení budeme informovať,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk riaditeľ pre rozvoj spoločnosti ANTIK Telecom Peter Blaas.
Pokračovanie nižšie:


ANTIK Sat využíva pre šírenie programov kapacitu operátora Telekom Austria Gorup (TAG) na družici Eutelsat 16A (16°E). Ceny balíčkov začínajú už od 99 centov mesačne. Ide v súčasnosti o najlacnejšiu ponuku spomedzi všetkých satelitných operátorov u nás, navyše v cene je už aj zahrnutý prístup k mobilnej televízii ANTIK TV GO ako aj archívu. Pre príjem bude ale potrebný už prijímač s podporou nového kodeku H.265, súčasným zákazníkom vymieňa ANTIK boxy zadarmo.

TIP: ANTIK Sat prejde na HEVC, zákazníkom vymení boxy zadarmo

V prípade internetového SmartTVBoxu je možný príjem základného balíka so slovenskými a českými televíziami aj naďalej zadarmo. Je ale otázne do kedy tento stav operátor udrží, vzhľadom na to, že musí platiť komerčným televíziám za každého zákazníka.

Mohlo by vás ešte zaujímať