Reklama

Telekom: Zmeny v ponuke Magio TV a Magio Sat od apríla

Súčasťou digitálnej televízie Magio TV bude od utorka 4. apríla dokumentárny kanál Viasat HD, ktorý rozšíri ponuku základného voliteľného balíka Voľný čas. Okrem toho operátor pridá v rovnaký deň do balíka Štýl a fakty kanál History HD, ktorý tak bude po novom už v dvoch balíkoch. Popri balíku Štýl a fakty zostane pritom aj naďalej v prémiovom HD rodinný.
Pokračovanie nižšie:


Telekom tiež pripravil v apríli ochutnávku, počas ktorej sprístupní v priebehu celého mesiaca dva prémiové filmové kanály Cinemax 1 a Cinemax 2 pre všetkých predplatiteľov Magio TV.

Ako sme vás už informovali, Viasat HD rozšíri aj ponuku satelitnej služby Magio Sat. Od 4. apríla ho budú môcť sledovať všetci zákazníci s aktivovaným variantom L. V Magio boxoch ho nájdu predplatitelia na voľnej programovej pozícii číslo 93, medzi Discovery Science a Discovery Turbo Xtra.

Viasat HD nebude jedinou novinkou pre predplatiteľov Magio Sat. Počas apríla pribudne do rastra aj dokumentárny kanál History HD, presný termín ale nie je ešte známy.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nevedeli ste udrzat ceske programy a teraz tam vkladate vseliake hlupusti namiesto znizenia poolatku za vseobecne nekvalitne nic nehovoriace obsahy.

    1. A ako mali udržať tie české programy???? Ich vysielanie v SR porušovalo legislatívu EÚ – takže Telekom ich šírením riskoval nielen pokkutu, ale aj zrušenie služby ako takej… Ale to je také slovenské – zákony sú predsa na to, aby sa IGNOROVALI že.

      Mimochodom – možno Vám ušlo, ale šírebnie českých programov v SR zarezal aj priekopník pirátskeho vysielania – Skylink, takže nechápem, čo vyčítate Telekomu.

  2. To je sice pekne co sa nam tu snazite natlacit, ale stale ste sa nevyjadrili ako a kedy zabezpecite navrat Ceskych programov zo stanic Prima a Nova. Ak to nedokazete, tak by sa snad patrilo znizit cenu za „poskytovane“ resp. neposkytovane sluzby, ktore ste za zaviazali plnit pri uzatvarani zmluvy so zakaznikmi. Okrem toho stale ste mi neodpovedali na otazku…kedze si platim Magio TV, preco vas nemozem sledovat v dobe ked som v zahranici??? A to je tak 2 az 3 mesiace v roku. Ved platim stale aj v case ked nie som na Slovensku a nik iny vtedy sluzbu nevyuziva! Pri uzatvarani zmluvy ste tam mali slogan, ze sluzbu Magio GO moze zakaznik vyzivat ,,vsade“…akosi ste zabudli dopisat ze vsade ale iba na uzemi Slovenska.

    1. Sorry, ale o čom to trepete???? Doporčujem si LÁSKAVO preštudopvať zmluvu, ktorú ste DOBROVOĽNE podpísali s operátorom (vrátane PRÍLOH – napr. VOP). KDE tam máte uvedený nejaký ZOZNAM poskytovaných programov???? Naopak – v podmienkach je JASNE uvedené, že operátor má právo programy meniť, odoberať a pridávať… Okrem toho – čo má operátor spoločné s tým, že sa MAJITEĽ programu rozhodne, že daný PROGRAM NEPOSKYTNE???? Napr. z dôvodu toho, že pre danú krajinu NEMÁ KÚPEE vysielacie práva???? Alebo keď sa majiteľ stanice rozhodne, že program zruší?

      A čo sa týka Magio GO – opäť, keby ste si ráčili pre čitať podmienky používania služby, tak by ste vedeli, že to obmedzenie v podmienkach JE uvedené. Naviac toto obmedzenie vyplýva aj z PLATNÝCH noriem EÚ, ktoré sú súčasťou zákonov všetkých členských štátov EÚ a väčšiny civilizovaných štátov SVETA. Doporučujem sa v budúcnosti viac zamerať na študovanie toho čo podpisujete, miesto toho, aby ste sa na nete vyjadrovali k veciam o ktorých viete veľké H.

Komentáre už nie sú povolené.