Reklama

Nové HD programy už čoskoro v ponuke Magio Sat

Telekom má v pláne rozšíriť ponuku svojej satelitnej služby Magio Sat o nové HD programy. Podľa informácií, ktoré má náš portál SatelitnáTV.sk k dispozícii, má byť prvou novinkou už v utorok 4. apríla 2017 kanál Viasat HD, ktorý prináša obľúbené programy z Viasat Nature a Viasat History vo vysokom rozlíšení. Od 06:00 do 18:00 hod. sú vysielané na kanáli vybrané programy z Viasat Nature a vo zvyšnom čase zase z Viasat History. V akom balíčku sa tento dvojprogram objaví, nie je zatiaľ známe.
Pokračovanie nižšie:


Viasat HD nebude však jedinou novinkou, predplatitelia sa môžu už teraz tešiť aj na dokumentárny kanál History HD. U druhej novinky však zatiaľ nebol stanovený presný termín zaradenia do programového rastra. Telekom tak rozšíri ponuku svojej satelitnej služby o dva nové HD programy, podobne ako sesterská DIGI TV. DIGI má však v pláne pridať obe novinky naraz a to práve 4. apríla 2017.

History HD bude s najväčšou pravdepodobnosťou k dispozícii predplatiteľom z družice Thor 5 (0,8°W), frekvencie 12 015 MHz. Viasat HD sa objaví na transpondéri s frekvenciou 12 380 MHz, kde nahradí kanál ČT Sport HD, ktorý bude k dispozícii predplatiteľom českej DIGI TV už z kapacity UPC DTH.

Mohlo by vás ešte zaujímať