Reklama

freeSAT pridá do ponuky až 11 nových maďarských programov

Satelitný operátor freeSAT rozšíri svoju oficiálnu ponuku pre slovenských zákazníkov až o 11 kanálov v maďarskom jazyku. Prvých osem bude k dispozícii predplatiteľom už začiatkom decembra, zvyšné tri pribudnú v januári 2017.

Zákazníci s predplateným balíkom freeSAT medium HD budú môcť sledovať už aj kanály maďarskej skupiny TV2. Patrí k nim rovnomenná TV2, Super TV2, Mozi+ ako aj Prime.
Pokračovanie nižšie:


Predplatiteľom vyššieho balíka freeSAT plus HD sa od decembra rozšíri ponuka o kanály Spíler, Humor+, Chili a Kiwi.

Spíler je nový kanál pre mužov, ktorý ponúka napríklad športovým fanúšikom zápasy Premier League a NHL. Ako už naznačuje názov, Humor+ prináša na obrazovky trochu zábavy a Chili TV je pre tých, čo si radi vychutnajú dobré jedlo. Obľúbené rozprávky zase majú svoje miesto na kanáli Kiwi.

Druhé rozširovanie ponuky maďarských programov je naplánované na 16. januára 2017. Zákazníkom balíka freeSAT plus HD sa rozšíria možnosti o kanály Fem3, Izaura a Zenebutik.

Izaura je venovaná telenovelám, ženy, ktoré majú rady televízny obsah ušitý na mieru ich vkusu, si určite vychutnajú vysielanie kanála Fem3. Zenebutik je zase pre každého, kto miluje dobrú muziku.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. a načo pridavaju madarske somariny do ponuky nikto na tu hatlaninu tu nie je zvedavy lutujem slovenskych zakaznikov freesatu čo čakaju na rozširenie ponuky cz a sk programov

  2. Pre slovakov je to terno, ešte pridat pre slovakov par norskych a ukrajinskych programov a slovenske vyhodiť.

  3. Najviac ma potešil-SPÍLER TV. Je to kvalitný športový kanál,ten je mimichodom aj v ponuke MinDigTV Extra.

  4. freeSAT zablokuje Spíler TV.Premier League na novom programe.

Komentáre už nie sú povolené.