Reklama

HBO počas víkendu zadarmo, prinášame zoznam operátorov

Počas tohto víkendu ponúknu vybraní slovenskí a českí operátori voľné vysielanie filmového kanálu HBO, teda sprístupnia ho i tým divákom, ktorí ho nemajú predplatený. Vďaka voľnému vysielaniu si budú môcť všetci pozrieť prvú časť najočakávanejšieho seriálu Pustina.
Pokračovanie nižšie:


Okrem Pustiny sú do programu voľného vysielania zaradené i najnovšie americké seriály ako Westworld, Rozvod či Jedna noc. V programe HBO nájdu milovníci kvalitnej televíznej produkcie i seriál Quarry, ktorý môžu diváci poznať z programu Cinemax. Väčšina programu však bude zameraná na domácu originálnu tvorbu HBO Europe. V sobotu od 12:30 si diváci budú môcť vychutnať maratón úspešného romantického seriálu Až po uši, v nedeľu od 13:55 bude všetkých šesť častí kriminálneho trileru Mamon. Kompletný program prinášame na konci správy.

Už spomínanú Pustinu so Zuzanou Stivínovou v hlavnej úlohe diváci uvidia v nedeľu o 20:00 a o 21:00 bude v televíznej premiére nasledovať hororová snímka Polednice s Aňou Geislerovou.

Za zmienku stojí ešte bonus pre registrovaných používateľov internetovej služby HBO GO, ktorí budú môcť vidieť oproti lineárnemu vysielaniu o jednu časť seriálu Pustina navyše. V premiérovú nedeľu – 30.10. teda na HBO GO pribudnú hneď dve časti tohto očakávaného seriálu.

Všetci operátori sprístupnia HBO voľne v období od 29. októbra od 6:00 do 31. októbra do 6:00.

Operátori na Slovensku v Čechách s voľným vysielaním HBO:

Slovak Telekom (Magio TV a Magio Sat)
Telekom sprístupní HBO v SD aj HD kvalite pre všetkých zákazníkov Magio TV a Magio SAT. Zákazníci satelitnej služby nájdu HBO HD na pozícii číslo 33, SD verzia nie je už na satelite dostupná. Na to, aby sa zákazníkom IPTV služby TV kanál zobrazil, odporúčame reštart Magio boxu.

M7 Group (Skylink)
Užívatelia Skylink ready boxov so zapnutou funkciou FastScan nájdu HBO na programovej pozícii číslo 73. Zákazníci, ktorí využívajú prijímače bez funkcie automatického dolaďovania programov si môžu program naladiť podľa nižšie uvedených parametrov.

UPC DTH (freeSAT CZ+SK)
Zákazníci so satelitným prijímačom od operátora nájdu HBO na pozícii číslo 60 a HBO HD na pozícii 116. Predplatitelia s vlastnými prijímačmi ho naladia z frekvencie 11 766 MHz (SD) a 11 977 MHz (HD).

DIGI SLOVAKIA (DIGI TV)
DIGI sprístupní HBO HD zákazníkom satelitnej služby automaticky na programovej pozícii číslo 50. Užívatelia CAM modulov si môžu program naladiť z frekvencie 11 977 MHz.

Ďalší operátori, ktorí potvrdili voľné vysielanie HBO: UPC Broadband Slovakia, UPC Czech Republic, SATRO, O2 CZ, DIGI TV CZ, Telly CE, Kabelová televize Kopřivnice, FLIX.TV a Grape SC.

Technické parametre pre príjem HBO HD (Skylink):
Družica: ASTRA 3B (23,5°E)
Frekvencia: 12 090 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 2/3
SR: 29900
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: HBO HD
Provider: M7 Group

Technické parametre pre príjem HBO HD (freeSAT):
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 11 977 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: HBO HD

Technické parametre pre príjem HBO SD (freeSAT):
Družica: THOR 6 (0,8°W)
Frekvencia: 11 766 MHz
Polarizácia: Vertikálna
SR: 28000
FEC: 7/8
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Názov: HBO

Mohlo by vás ešte zaujímať