Reklama

Samsung EVO-S – Prvý dvojtunerový Skylink Ready prijímač

Populárny výrobca elektroniky Samsung v spolupráci so satelitnou platformou Skylink uvedie o niekoľko týždňov na slovenský a český trh úplne nové satelitné HD prijímače Samsung EVO-S. Pôjde o vôbec prvý dvojtunerový hybridný satelitný prijímač s certifikátom Skylink Ready, ktorý bude pracovať už s novým kódovacím systémom Viaccess. Na rozdiel od iných satelitných prijímačov má tento prijímač už vloženú novú dekódovaciu kartu Skylink Viaccess a umožní nielen sledovať programy prostredníctvom družice, ale aj internetu, vrátane prístupu k videopožičovni a archívu vďaka službe Skylink Live TV.
Pokračovanie nižšie:

Základná charakteristika Samsung EVO-S
Rozmery: 240 x 174 x 32,5 mm (Š/H/V)
Hmotnosť: 1.2 kg
2x DVB-S2 tuner
1X integrovaná microSIM karta Skylink Viaccess
2x USB port (1x predný a 1x zadný panel)
1x Ethernet konektor
1x Konektor HDMI
1x Optický audio výstup S/PDIF
Podpora video formátov: MPEG-1, VC-1, AVC/H.264, MPEG-2, MPEG-4, DivX
Podpora audio formátov: AC3, AC3+, MPEG1/2 Layer I/II/III, AAC, HE-AAC
Podpora: PVR, TimeShif, Skylink Live TV, rozlíšenie do 1080p, Teletext
Maximálna spotreba udávaná výrobcom: 25W

Samsung EVO-S bude plne podporovať aj funkciu FastScan, ktorá umožňuje automatické ladenie programov. Užívatelia tak nemusia manuálne prelaďovať programy pri zmene parametrov, prípadne pridaní nových programov. Dva DVB-S2 tunery umožnia súčasné sledovanie jedného SD programu a nahrávanie až dvoch HD programov alebo sledovanie jedného HD programu a súčasne nahrávanie jedného HD alebo dvoch ľubovolných SD programov. Nutnosťou bude samozrejme mať pripojené dva koaxiálne káble z LNB kovertora a pripojený externý USB disk s kapacitou minimálne 250 GB. Nahrávky budú kódované, prehrávať ich bude preto možné len v samotnom prijímači. Užívatelia budú môcť využívať aj časovač nahrávania, ktorý bude možné nastaviť priamo z EPG prijímača, alebo z mobilu, tabletu či PC.

Prístup k Skylink Live TV
Dvojtunerový prijímač Samsung EVO-S bude prvý prijímač, ktorý umožní prístup k službe Skylink Live TV. Vďaka nej získajú zákazníci 30-hodinový archív pre spätné prehrávanie obľúbených programov, prerušenie a opätovné spustenie vysielania bez straty nasledujúceho deja, rozšíreného programového sprievodcu s viacerými informáciami a obrázkami, sledovanie obľúbených programov aj na ďalších zariadeniach v rámci domácej siete, alebo použitie smartfónu či tabletu ako inteligentného ovládača. Navyše bude k dispozícii aj prístup do online videopožičovne Banaxi.

Samsung EVO-S je určený všetkým novým ako aj súčasným zákazníkom Skylinku, ktorí si chcú kúpiť nový HD prijímač, ale predovšetkým tým, ktorí chcú okrem štandardného príjmu satelitnej televízie používať novú službu Skylink Live TV.

Doporučená maloobchodná cena prijímača bude 124,80 €.

Mohlo by vás ešte zaujímať