Reklama

ANTIK rozšíril ponuky svojich služieb o nový športový kanál 213

Košický operátor ANTIK Telecom dnes rozšíril ponuky svojich televíznych služieb o nový športový televízny kanál 213. Sledovať ho tak môžu zákazníci digitálnej televízie Tango TV ako aj mobilnej ANTIK TV GO či používatelia internetového SmartTVBoxu. V prípade SmartTVBoxu bol program zaradený do Vstupného balíka, pre jeho príjem nie je teda nutné platiť mesačné poplatky. U ostatných služieb je súčasťou najnižších základných balíkov.
Pokračovanie nižšie:


Televízia 213 odštartuje svoje vysielanie v sobotu 1. októbra 2016. Divákom ponúkne iba prenosy z domácich športových podujatí. Najväčším lákadlom budú určite vybrané prenosy z futbalovej Fortuna ligy.

TIP: Športová televízia 213 odštartuje v sobotu večer, vysielanie bude dostupné aj na internete

Od začiatku vysielania budú môcť kanál 213 prijímať, okrem zákazníkov ANTIK Telecomu, aj predplatitelia satelitných platforiem freeSAT, Magio Sat, DIGI TV a DIGI TV CZ, ako aj všetci diváci s možnosťou prijímu signálu z orbitálnej pozície 0,8°W. Televízia svoj signál totiž na družici nekóduje, pre príjem tak nie je potrebná dekódovacia karta. Postačuje len digitálny satelitný HD prijímač. Zabudnúť nemôžme ani na internetový stream televízie, ktorý bude tiež sprístupnený bezplatne na oficiálnej webovej stránke televízie od 1. októbra 2016.

Mohlo by vás ešte zaujímať