Reklama

Telekom: Počet TV zákazníkov stúpol na 509 tisíc

Počet užívateľov digitálnej televízie od Skupiny Slovak Telekom aj naďalej rastie. V druhom štvrťroku tohto roku získala Skupina až 9 tisíc nových predplatiteľov. Ak zoberieme do úvahy nárast klientov aj za prvé tri mesiace, tak počet nových užívateľov presiahol už tento rok hranicu 16 tisíc. Do tohto počtu sa započítavajú ako zákazníci Magio TV, Magio Sat, tak aj platforiem dcérskej spoločnosti DIGI Slovakia, ktorá prevádzkuje káblovú a satelitnú televíziu DIGI TV.
Pokračovanie nižšie:


Digitálna televízia je podľa Telekomu hlavným ťahúňom pevných služieb, ktorá sa podieľa na raste zákazníckej bázy. „Za úspechom stoja výborné platformy, exkluzívny obsah či vyššia kvalitu obrazu kanálov pre Magio Sat či aktualizácia doplnkových balíčkov,“ uvádza operátor v tlačovej správe.

K 30. júnu 2016 mala Skupina Slovak Telekom už 509 tisíc zákazníkov digitálnej TV. Počet nových zákazníkov za prvý polrok 2016 (16 tisíc) je navyše vyšší oproti minulému roku (13 tisíc) – medziročný vývoj ukazuje nárast o viac ako 20% nových TV zákazníkov.

Mohlo by vás ešte zaujímať