Reklama

V Poľsku odštartujú dva nové športové kanály, prinesú zápasy z Euro 2016

Spolu s futbalovým turnajom UEFA Euro 2016 odštartujú u našich severných susedov v Poľsku 10. júna 2016 aj dva nové prémiové športové kanály Polsat Sport 2 a Polsat Sport 3. Divákom prinesú všetkých 51 stretnutí z tejto najväčšej futbalovej udalosti roka v HD kvalite a navyše bez reklám.
Pokračovanie nižšie:


Polsat Sport 2 ako hlavný kanál odvysiela väčšinu zápasov naživo, zatiaľ čo Polsat Sport 3 bude vysielať prenosy s dvojhodinovým oneskorením. V prípade, že budú hrané dve stretnutia súbežne v rovnakom čase, bude dostupný divákom priamy prenos aj na programe Polsat Sport 3.

Okrem dvoch prémiových kanálov odvysielajú vybrané prenosy z UEFA Euro 2016 v Poľsku aj voľne dostupné kanály Polsat a TVP. Polsat prinesie 24 prenosov, zatiaľ čo verejnoprávny vysielateľ získal od Polsatu sublicenciu iba na 11 stretnutí.

Slovenským divákom prinesie priame prenosy z futbalového turnaja, vrátane zápasov nášho národného tímu, verejnoprávna RTVS na svojich programoch Jednotka a Dvojka. Samozrejme všetky budú vysielané v HD kvalite. Oba verejnoprávne programy je možné prijímať bezplatne cez DVB-T, prípadne pomocou dekódovacej karty RTVS aj cez satelit Astra 3B (23,5°E).

Mohlo by vás ešte zaujímať