Reklama

Filmbox Premium je oddnes dostupný už aj v HD kvalite

Spoločnosť SPI International, prevádzkovateľ rodiny kanálov FilmBox a online videotéky FilmBox Live, zahájila od pondelka 9. mája vysielanie filmového kanálu FilmBox Premium už aj v HD rozlíšení.

Do svojej ponuky ho ako prvý zaradí káblový operátor UPC v Českej republike. Program bude súčasťou prémiového balíčka FilmBox Premium, ktorý už obsahuje stanice Filmbox Family, Filmbox Extra HD, Filmbox Plus a Ero XXX HD. Postupne by však mal pribúdať aj do ponúk ďalších operátorov.
Pokračovanie nižšie:


Filmbox Premium HD prinesie divákom lepší filmový zážitok. Vo vysokom rozlíšení si tak budú môcť pozrieť snímky ako Rýchlo a zbesilo 6, Ja, zloduch 2, Na cudzí účet s Melissou McCarthy či  akčný thriller Nevedomí (Oblivion) s hollywoodskymi superhviezdami Tomom Cruisom a Morganom Freemanom.

Filmový kanál ponúkne aj veľké množstvo mega hitov minulosti vrátane filmu Apollo 13 s Tomom Hanksom, Notting Hill s Juliou Roberts a Hughom Grantom, Klamár, klamár s Jimom Carreyom, Big Lebowski s Jeffom Bridgesom, či Zamilovaný Shakespeare s Gwyneth Paltrow.

Okrem lineárnej distribúcie bude FilmBox Premium HD k dispozícii taktiež v online službe FilmBox Live, ktorá ponúka prístup ku všetkým kanálom FilmBox a taktiež k rozsiahlej online videotéke.

Mohlo by vás ešte zaujímať