Reklama

Majitelia LG Smart TV môžu získať prístup k videotéke FilmBox Live na mesiac zadarmo

Vďaka medzinárodnej promo akcii FilmBoxu môžu získať všetci majitelia televízorov LG Smart TV mesačné predplatné videotéky FilmBox Live zadarmo.

Akcia odštartovala v apríli a potrvá až do konca mája. Okrem Poľska, Českej republiky, Slovenska, Maďarska, Grécka a Turecka je možné získať predplatné zadarmo aj v Austrálii, na Novom Zélandu, v Írsku, Spojených arabských emirátoch, Singapure, Indonézii, Hong Kongu a na Filipínach.
Pokračovanie nižšie:


LG propaguje FilmBox Live vo Smart TV Premium Zone. Na získanie bezplatného predplatného stačí, keď si užívateľ stiahne aplikáciu FilmBox Live a následne navštívi ponúknutú webovú stránku.

FilmBox Live je globálne dostupná platforma živého streamovania televíznych kanálov a obsiahlej videotéky filmov. Všetci predplatitelia majú non-stop prístup k viac ako tisícke filmov a ďalších obsahov. Aplikácia navyše prenáša vysielanie lineárnych kanálov SPI International / FilmBox – jedná sa o dva športové (FightBox HD a Fast&FunBox HD), jeden dokumentárny (DocuBox HD), módny (FashionBox HD), nezávislý hudobný (360TuneBox HD) či interaktívny herný kanál (MadscreenBox). Predplatiteľ zároveň získava prístup k unikátnemu filmovému kanálu FilmBox Arthouse, ktorý vysiela klasické filmy a nezávislú tvorbu.

Sme radi, že môžeme užívateľom LG Smart TV ponúknuť možnosť preskúmať služby FilmBox Live a užiť si tak kvalitnú zábavu, ktorú dodávame prostredníctvom našej platformy,“ uviedol Berk Uziyel, výkonný riaditeľ spoločnosti SPI International / Filmbox. „Od spustenia platformy FilmBox Live spolupracujeme s LG a spoločne tak uspokojujeme televízny dopyt divákov v strednej a východnej Európe. Sme nadšení z toho, ako naša spolupráce rastie a expanduje do celého sveta,“ dodal Uziyel.

Mohlo by vás ešte zaujímať