Reklama

České O2 spustí nový športový program, zameria sa na futbal

Už v auguste tohto roku spustí digitálna televízia O2 TV v susednom Česku nový športový kanál O2 TV Fotbal. Divákom prinesie ďalšiu voľbu z českej najvyššej súťaže ako aj najlepšie európske klubové TV či ligové poháre zo Španielska, Talianska a Francúzska, na ktoré už získal prevádzkovateľ vysielacie práva. V súčasnej dobe má podpísané televízie anglických veľkoklubov ako MANCHESTER UNITED TV alebo ARSENAL TV. Priaznivcov slávneho katalánskeho celku potom iste poteší BARCA TV a z talianskej Serie A zaistí top zápasy JUVENTUS TV.
Pokračovanie nižšie:


Od novej sezóny ponúkne O2 Sport divákom z českej najvyššej futbalovej súťaže hneď dva priame prenosy z každého ligového kola. Okrem toho pripravuje aj špeciálny šesťdesiatminútový program, v ktorom ponúkne ucelený prehľad o všetkých odohraných zápasoch. V zábavnej futbalovej šou nebudú chýbať zaujímaví hostia či rozbory kľúčových udalostí z celého víkendu.

Celý obsah zabalíme do špeciálneho nového kanála O2 TV Futbal, ktorý plánujeme spustiť v auguste. Diváci neprídu ani o populárnu multidimenziu, kedy budú opäť môcť vyberať zo všetkých zápasov Ligy majstrov, z obľúbenej voľby pohľadov kamier a po novom pripravujeme pre prvú českú ligu špeciálne MD kanály so živými štatistickými informáciami o hráčoch a špeciálnym virtuálnym pohľadom na zápas,“ prezradil ďalšie novinky Marek Kindernay, výkonný riaditeľ O2 Sport.

O2 TV sa podarilo pre ČR získať ďalej trojročný kontrakt na priame prenosy najlepších zápasov Španielskeho a Talianskeho futbalového pohára, a to vrátane ostro sledovaných Superpohárov. Celý balík doplní ešte Francúzsky ligový pohár a medzištátne prípravné stretnutia na EURO 2016 (napríklad Škótsko – Taliansko, Rakúsko – Holandsko, Španielsko-Gruzínsko a ďalšie).

O2 TV môžu využívať zákazníci s internetovým pripojením od akéhokoľvek poskytovateľa v ČR, nemusí to byť teda len od O2. Pre plynulé sledovanie sa odporúča aspoň rýchlosť internetu 6 Mbit/s. Diváci môžu využiť služby ako spätné zhliadnutie programu až 50 hodín, sledovanie televízie na 4 zariadeniach (TV, mobil, tablet alebo notebook) či Videotéku. Navyše je je k dispozícii aj exkluzívne vysielanie programu O2 Sport.

Mohlo by vás ešte zaujímať