Reklama

HBO3 bude počas veľkonočného víkendu dostupné zadarmo u vybraných operátorov

Vybraní satelitní, kábloví ako aj IPTV operátori sprístupnia počas veľkonočného víkendu prémiový kanál HBO3 bezplatne pre všetkých zákazníkov. Počas dvoch dní si budú môcť diváci pozrieť napr. celé prvé sezóny obľúbených seriálov Hra o tróny či Silicon Valley.
Pokračovanie nižšie:


HBO3 sa po prvýkrát predstavil divákom dnes 21. marca 2016. Vo vysielaní prináša tie najlepšie seriály hlavne z lokálnej i medzinárodnej produkcie HBO.

Zo slovenských a českých operátorov zatiaľ potvrdil promo vysielanie kanálu HBO3 iba satelitný operátor Skylink. Ten ho sprístupní automaticky na všetkých kartách s uhradeným Servisným poplatkom alebo predplateným základným či prémiovým balíčkom. V blízkej dobe však očakávame potvrdenie aj ďalších operátorov. O podrobnostiach Vás budeme samozrejme informovať.

Spomeňme, že voľné vysielanie nového prémiového programu nebude však len u nás, ale aj v Maďarsku či Poľsku. Do akcie sa tak zapoja aj satelitní operátori UPC Direct, Cyfrowy Polsat a nc+.

Podľa dostupných informácií má byť voľné vysielanie k dispozícii divákom od soboty 26. marca (6:00) do pondelka 28. marca (6:00).

Technické parametre pre príjem HBO 3 pre zákazníkov Skylinku:
Družica: ASTRA 3B (23,5°E)
Frekvencia: 12 207 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: HBO3

Majitelia Skylink Ready prijímačov nájdu program na pozícii číslo 75.

Mohlo by vás ešte zaujímať