Reklama

TecTime TV ukončil šírenie programu na satelite Astra 1L (19,2°E)

Nemecký kanál TecTime TV ukončil satelitnú distribúciu svojho programu na družici Astra 1L (19,2°E), frekvencii 12 574 MHz. Na jeho programovej pozícii môžu diváci vidieť už len statickú obrazovku s informáciou o ďalšom šírení programu prostredníctvom hybridného vysielania (HbbTV). Pre ďalšie sledovanie je tak nutné vlastniť satelitný prijímač, prípadne televízor so satelitným tunerom, a funkciou HbbTV. Nutnosťou je samozrejme aj internetové pripojenie.
Pokračovanie nižšie:


Internetový stream televízie sa spustí na zariadení s podporou HbbTV automaticky po stlačení červeného tlačidla na diaľkovom ovládaní, dostupný je v HD kvalite. Okrem živého streamu majú tiež diváci aj archív vysielania a to po opätovnom stlačení červeného tlačidla na diaľkovom. Užívatelia, ktorí nemajú zariadenie s podporou HbbTV, môžu využiť aj set-top-box Fire TV od Amazonu v ktorom bude vysielanie stanice dostupné vďaka špeciálnej aplikácii.

TecTime TV je televízny kanál zameraný na divákov, ktorých zaujímajú médiá a nové technológie, medzi ktoré patrí aj satelitná technika. Vo vysielaní sa tak objavujú aj recenzie nových satelitných prijímačov či novinky z oblasti satelitného príjmu. Zakladateľ a šéfredaktor stanice je známy novinár a odborník v obore Christian Mass.

tectime2tectime1

Mohlo by vás ešte zaujímať