Reklama

Satelitná platforma FLIX TV predstavila už svoje služby českým obchodným partnerom a montážnikom

Novo pripravovaná satelitná platforma FLIX TV, ktorá bude pre šírenie programov využívať satelitnú pozíciu Eutelsat 16A (16°E) na základe zmluvy s operátorom Telekom Austria, predstavila už svoje služby vybranému okruhu potencionálnych predajcov v Českej republike, ako aj montážnikom.
Pokračovanie nižšie:


V nasledujúcich týždňoch bude FLIX TV testovať služby a procesy za účasti týchto partnerov. „Pre zaistenie najvyššej kvality bude FLIX TV testovať svoje služby v rámci celej Českej republiky s účasťou potencionálnych partnerov a tiež klientov. Testovanie nebude zahŕňať len kontrolu hardvéru, ale aj všetok použitý softvér a každý predajný proces,“ uviedla platforma.

Prevádzkovateľ FLIX TV bude mať sídlo v Prahe a svoje služby bude poskytovať vďaka sieti predajcov s ktorými bude spolupracovať. FLIX TV má v pláne sprístupniť svoje služby verejnosti akonáhle skončí s testovaním. Kedy to však bude, operátor zatiaľ neuvádza. Pôvodne mal FLIX TV odštartovať v ČR do konca roka 2015.

TIP: Budeme mať ďalšiu satelitnú platformu, FLIX.TV chce ponúkať u nás služby satelitnej televízie

FLIX TV chce ponúkať jednoducho pochopiteľné a pestré kombinácie TV kanálov všetkých žánrov tak, aby každý člen rodiny bol spokojný. Zoznam kanálov má byť podľa operátora FLIX TV navrhnutý tak, aby poskytol niekoľko možností pre každého člena rodiny od každodenného spravodajstva, filmov, športu až po detské programy. Okrem Českej republiky sa pripravuje FLIX TV aj pre štart na Slovensku. Podrobnosti ale zatiaľ nie sú známe.

Mohlo by vás ešte zaujímať