Reklama

MiniMax predlžuje vysielanie na 24 hodín denne, ponúkne aj niekoľko nových programov

Detský televízny kanál Minimax bude už od Silvestra vysielať 24 hodín denne. Najmenší diváci tak budú môcť sledovať svoje obľúbené rozprávky nielen počas dňa, ale aj neskoro v noci. Okrem toho sa vo vysielaní objavia aj nové seriály a rozprávky.

Minimax odštartoval v roku 2003, od svojho začiatku vysielal v čase od 6:00 do 20:00. Od tohtoročného Silvestra ponúkne deťom nielen nekončiacu, ale hlavne bezpečnú zábavu a širšiu škálu programov.
Pokračovanie nižšie:


Vo všedných dňoch od 6:00 do 8:00 hod. bude vysielať všetky nové série populárnych rozprávok zameraných najmä na malých predškolských divákov. Budú to napríklad Lokomotíva Tomáš, Ella, malé sloníčatko, Chuck a priatelia alebo Franklin a priatelia.

Každý deň od 19:50 hod. bude na programe večerníček, ktorý bude baviť ako deti tak aj dospelých, a začneme s vysielaním seriálov Vesmírna psia rodinka a Prasiatko Peppa. Po večerníčku bude nasledovať program, ktorý uspokojí už o niečo starších divákov. Pre nich budú každý večer od 20:00 hod. vysielané početné celovečerné špeciály a animované filmy ako Barbie Thumbelina či Arthur – Je to len Rock ‚n‘ Roll.

Víkendový program bude od 9:30 do 11:00 hod. venovaný tematickým programovým blokom. Prvý štvrťrok roku 2016 so sebou prinesie tie najlepšie programy o vyšetrovaní „malých detektívov“, ktorí milujú riešenie záhad.

Vo vysielaní nebudú chýbať samozrejme aj populárne rozprávky ako Požiarnik Sam, Lokomotíva Tomáš, Malý princ, Mia a já či Zvedavý George.

Medzi novinkami vo vysielaní v prvých dvoch mesiacoch roku 2016 bude seriál Zorro the Chronicles, 4. sezóna Poznávame prírodu a nová Barbie Rock ‘N‘ Royals.

Mohlo by vás ešte zaujímať