Reklama

Minimax bude vysielať 24 hodín denne, kanál C8 ukončí vysielanie

Platený detský kanál Minimax má v pláne rozšíriť svoje vysielanie zo súčasných 14 na 24 hodín denne. Najmenší diváci sa tak môžu tešiť na celodenné vysielanie a tým aj úplne nové rozprávky. Prevádzkovateľ stanice, spoločnosť AMC Networks Central Europe, o tom informoval už českého mediálneho regulátora. K zmene by malo dôjsť od 1. januára 2016.

Okrem rozšírenia vysielania detského programu má v pláne od nového roku ukončiť AMC Networks Central Europe šírenie televízneho kanálu C8, ktorý si delí aktuálne jednu programovú pozíciu s detským kanálom Minimax. Kanál spustil vysielanie na slovenskom a českom trhu začiatkom mája 2014.
Pokračovanie nižšie:


Chceme sa zamerať aj mimo športu a filmu na detské stanice a tak sa naši malí diváci môžu tešiť už od 1. januára 2016 na veľa nových programov, a to aj po ôsmej hodine večernej, keby sa im ešte nechcelo ísť spať a rodičia by im sledovanie dovolili. Stanica Minimax tým predĺži svoj existujúci vysielací čas zo 14 na 24 hodín denne. Tým, že chceme dať stanici Minimax od nového roku maximálny priestor sme sa rozhodli, že zatiaľ pozastavíme vysielanie stanice C8 na českom a slovenskom trhu. O tejto zmene sme už informovali svojich partnerov, ktorí stanicu C8 mali v ponuke. Veríme, že táto zmena bude zákazníkmi a divákmi, hlavne detskými, pozitívne prijatá,“ uviedol pre náš portál SatelitnáTV.sk Evžen Chlanda, country manager AMC Networks pre Českú republiku a Slovensko.

Mohlo by vás ešte zaujímať