Reklama

Zákazníci Skylinku si môžu objednať už aj darčekové poukazy

Prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink začal ponúkať darčekové poukazy na aktiváciu programových balíčkov, ktorými môžu obdarovať zákazníci svojich blízkych, alebo priateľov.

Darčekový poukaz je možné objednať priamo cez zákaznícku zónu, kde si zákazník môže vybrať aký programový balíček chce darovať svojmu blízkemu. Počas písania tejto správy bolo možné vytvoriť darčekový poukaz na základné a prémiové balíčky a to na obdobie 1, 3, 6 či 12 mesiacov. Platbu je možné vykonať štandardným (on-line) spôsobom ako v prípade objednávky programov cez zákaznícku zónu.
Pokračovanie nižšie:


Po objednaní a zaplatení darčekového poukazu obdrží zákazník e-mail so samotným poukazom. Jedná sa teda o elektronickú verziu, ktorú je možné vytlačiť alebo preposlať priamo blízkemu, ktorý je tiež zákazníkom operátora.

V ponuke je pripravených niekoľko grafických motívov, nechýba ani možnosť pridať vlastné venovanie. Platnosť darčekového poukazu je 6 mesiacov odo dňa zakúpenia.

Darčekový poukaz Skylink je možné uplatniť po prihlásení sa do Zákazníckej zóny, kde pribudla voľba „Aktivácia služieb kupónov alebo poukazov“.

skylink_poukazy1
Darčekové poukazy. Foto: Skylink

Mohlo by vás ešte zaujímať