Reklama

freeSAT: AXN a AXN Black dočasne pre všetkých zákazníkov

Satelitný operátor freeSAT ponúkne dočasne všetkým svojim zákazníkom na Slovensku a v Českej republike bezplatný prístup k programom AXN a AXN Black. Oba programy tak budú môcť sledovať všetci predplatitelia od 1. októbra do 2. novembra 2015. Bežne sú pritom stanice dostupné len zákazníkom s aktivovanými balíkmi freeSAT plus HD a SuperPak.
Pokračovanie nižšie:


Diváci sa počas dlhých jesenných večerov môžu tešiť na atraktívnu ponuku – napríklad dva diely kultovej série Hviezdne vojny každý víkend od 2. októbra na kanáli AXN alebo obľúbený animovaný seriál na tú istú tému Star Wars: Vojny klonov, ktorý prinesie kanál AXN Black.

Okrem televízneho programu budú pre zákazníkov freeSAT pripravené aj súťaže o hodnotné ceny inšpirované Hviezdnymi vojnami. Spolu s podrobnými informáciami ich nájdu na facebookových stránkach satelitnej služby freeSAT www.facebook.com/freeSATtvSK na Slovensku a www.facebook.com/freeSATtvCZ

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ja mám takú pripomienku, že prečo nie je DIGI TV flexibilnejšia ku novým slovenským staniciam, ktoré vznikajú a zákazník ma o ne záujem. Tak isto pri výmene starého boxu za nový je vynechaných dosť zaujímavých staníc.

  2. Predovšetkým dobrý deň,lebo nikdo zatiaľ sa nepozdravil!Vy veľké múdre hlavy,zabûdate,že na slovensku žije cca 500 000 občanov maďarskej národnosti.Ďalej nezabudnite,že majú rovnaké práva,ako občania slovenskej národnosti,tak isto pltia štátu daň z príjmov,ako ostatný,a v neposlednom rade,pre ,,freesat“ ,je obchod,ím viac zákazníkov má fyrma,tým má väčší zisk.Mimochodom,to je Vaša chyba,keď nerozumiete po maďarsky,ja napr. viem po slovensky,po česky,po rusky,po nemecky,trochu po anglicky,a som len obyčajný občan maďarskej národnosti ,ktorý celý život som pracoval pre blaho nás všetkých tejto republike.Ostávam s pozdravom, Imro-Imre.

Komentáre už nie sú povolené.