Reklama

nc+ pridáva do ponuky športové kanály Eleven a Eleven Sports v HD kvalite

Poľská satelitná platforma nc+ pridala dnes 18. septembra 2015 do svojej ponuky dva športové kanály, ktoré len pred niekoľkými týždňami odštartovali na poľskom trhu, Eleven a Eleven Sports. Oba sú k dispozícii v HD kvalite a užívatelia dodávaných prijímačov priamo od nc+ ich nájdu na programových pozíciách 127 a 128.
Pokračovanie nižšie:


Nové kanály potešia určite športových fanúšikov vďaka bohatej ponuke prenosov z viacerých športových udalostí. Spomenúť môžeme napr. prenosy z EuroBasket 2015, NFL, ATP 250, Velux EHF Champions League, La Liga, Serie A TIM, Ligue 1, SPFL či FA Cupu.

V rámci promo akcie sú Eleven a Eleven Sports sprístupnené až do 15. októbra 2015 predplatiteľom balíčka CANAL+ zadarmo. Cena ako aj a ďalšie podrobnosti o príjme po skončení akcie, aktuálne nie sú známe. Detaily majú byť zverejnené tesne pred skončením promo vysielania.

Platforma nc+ už teraz ponúka svojim zákazníkom prístup do viacerých športových udalostí na svete vďaka svojim kanálom CANAL+, CANAL+ SPORT, CANAL+ SPORT2 a nSport+, ktoré vysielajú prenosy z Ligy Majstrov UEFA, Európskej ligy UEFA, domácej Extraklasy, anglickej Barclays Premier League a množstvo iných.

Technické parametre pre príjem Eleven Sports HD:
Družica: Eutelsat Hot Bird 13C (13,0°E)
Frekvencia: 11 258 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: nc+
Kódovanie: Áno (Seca, Conax, Nagravision)

Technické parametre pre príjem Eleven HD:
Družica: Eutelsat Hot Bird 13C (13,0°E)
Frekvencia: 11 278 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: nc+
Kódovanie: Áno (Seca, Conax, Nagravision)

(satkurier.pl, red)

Mohlo by vás ešte zaujímať