Reklama

HBO uvedie v októbri nový kriminálny thriller z vlastnej produkcie, pripravuje aj voľné vysielanie

Prémiový filmový kanál HBO predstaví divákom v októbri nový český kriminálny thriller z produkcie HBO – Mamon, ktorý natočil Vladimír Michálek. Premiéru bude mať na obrazovkách v nedeľu 25. októbra tohto roku o 20:00.

Diváci, ktorí majú internetovú službu HBO GO budú mať možnosť vidieť vždy nasledujúcu epizódu, a to o týždeň skôr oproti vysielaniu HBO.
Pokračovanie nižšie:


Pri predstavení nového seriálu pripravuje HBO spolu s vybranými operátormi už tradičné voľné vysielanie. Podrobný zoznam operátorov, ktorí ponúknu dočasne zdarma HBO všetkým predplatiteľom, zatiaľ nie je známy. Zverejníme ho preto neskôr.

O novom seriáli Mamon
Novinár Petr Vlček je na stope korupcii v podniku Central Energy, energetickom gigante s významnou štátnou účasťou. Anonymný zdroj mu poskytne informácie o prijatí úplatku v súvislosti s jeho privatizáciou. Petra nezastaví ani skutočnosť, že generálnym riaditeľom a zároveň hlavným podozrivým v celej kauze je jeho brat Daniel. Potom, čo v tlači vydá sériu investigatívnych článkov, je Daniel nútený odstúpiť.

Hrajú: Matěj Hádek, Eva Leimbergerová, Gabriela Míčová, Daniel Tůma, Michal Dlouhý, Tereza Hofová, Igor Bareš a ďalší.

Réžia: Vladimír Michálek

Mohlo by vás ešte zaujímať