Reklama

Golf Channel rozšíri ponuku českej DIGI TV, od septembra

Športový program Golf Channel v českom jazyku rozšíri od septembra ponuku ďalšieho satelitného operátora, ktorý pôsobí na území Slovenska a Česka. Po novej DIGI TV a Skylinku ho zaradí aj česká DIGI TV, ktorú vlastní spoločnosť Lama Energy Group. Tá kúpila satelitnú platformu pôsobiacu v ČR od rumunskej spoločnosti RCS&RDS v apríli tohto toku.
Pokračovanie nižšie:


Golf Channel vysiela ako jediná stanica golf 24 hodín denne. Divákom prináša okrem priamych prenosov z golfových turnajov aj magazíny, spravodajstvo či program škola golfu, ktorý určite zaujme najmä začiatočníkov v tomto čoraz populárnejšom športe aj u nás.

Zaradením stanice Golf Channel sa nebude jednať o prvé rozšírenie ponuky českej DIGI TV pod novým vlastníkom. Spomeňme, že už v máji tohto roku pridala spoločnosť do ponuky päticu českých programov ČT:D/ČT art, Prima Love, Prima Zoom, Smíchov a Telka v štandardnom rozlíšení.

Lama Energy Group sa okrem satelitného vysielania zaoberá na území Českej republiky aj ťažbou a predajom zemného plynu, ropy, výrobou a predajom elektrickej a tepelnej energie či poskytovaním telekomunikačných služieb prostredníctvom mobilného virtuálneho operátora Lama mobile.

Mohlo by vás ešte zaujímať