Reklama

Mňam TV zaradí do vysielania niekoľko nových programov, nebudú chýbať ani filmy

Televízia Mňam TV, ktorá vysiela v českom DVB-T v rámci Regionálnej siete 8 (RS 8) či prostredníctvom satelitu Astra 3B (23,5°E) v Skylinku, prichádza po štyroch mesiacoch vysielania s úplne novými programami. Nebudú to však už len kulinárske programy.

Za veľmi krátku dobu nášho pôsobenia na českom trhu sme dokázali osloviť 1,4 milióna divákov, čo je väčší úspech, než sme dúfali,“ hovorí generálny riaditeľ CE Media, vlastníckej spoločnosti Mňam TV Pál Milkovics. „Teraz je správny čas urobiť krok nad rámec gastronómie a ponúknuť novinky, od ktorých si sľubujeme veľkú divácku odozvu.
Pokračovanie nižšie:


Pre dosiahnutie tohto cieľa sa preto Mňam TV spojila s niekoľkými českými populárnymi tvárami, ako moderátor Leoš Mareš či blondína Iva Pazderková. Leošovi budú od septembra patriť na Mňam TV všetky všedné večery, ktoré sa v spoločnosti jeho late night show stanú úplne nevšednými. „Late night show ako v Amerike? Veľká profesionalita a ešte väčší rozpočet na produkciu ma presvedčili, aby som do toho jednoducho išiel,“ hovorí moderátor. Iva sa predstaví divákom každú stredu v podvečer, aby neopakovateľným spôsobom zhodnotila aktuálne dianie doma i vo svete a predstavila svojich hostí. Jej relácia štartuje už 15. júla.

Podľa Pála Milkovicsa podobný projekt na českom televíznom trhu chýba. „Mňam TV sa vďaka pilotnému vysielaniu etablovala primárne ako kanál zameraný na jedlo. Vďaka novým programom však teraz predstavujeme ucelený koncept televízie o životnom štýle, ktorý má šancu osloviť násobne väčšie množstvo ľudí. Gastronómiu v programovej schéme samozrejme ponecháme aj naďalej, k príjemnému životu neodmysliteľne patrí„. Podľa Milkovicsa má kanál za strednodobý cieľ prekročiť tri percentá sledovanosti a ďalej rozširovať spektrum vlastných programov.

Ďalšou novinkou Mňam TV je dopoludňajšie živé vysielanie „Život je fajn“, ktorého moderovanie sa ujali herec Lumír Olšovský a moderátorky Tina Pletánková a Bára Sedláčková. Každý večer od ôsmej sa od septembra potom diváci môžu tešiť aj na špeciálne vybraný film. „Naším cieľom je prinášať ľuďom dobrú náladu a radosť zo života, čoho sa držíme aj pri výbere filmov – žiadne násilie a depresia,“ vysvetľuje Roman Buťa, výkonný producent Mňam TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať