Reklama

Kino Barrandov a Barrandov Plus už aj v ponuke SmartTVBoxu

ANTIK Telecom rozšíril po viac ako týždni opäť ponuku SmartTVBoxu. Tentokrát do ponuky zaradil dve nové české stanice Barrandov Plus a Kino Barrandov v štandardnom rozlíšení. Obe sú podľa našich informácií k dispozícii pre užívateľov vo Vstupom balíku, ktorý operátor poskytuje bez mesačných poplatkov. Podobne ako u ostatných českých programov v ponuke SmartTVBoxu sú aj nové stanice TV Barrandov len v testovacom režime, preto sa nachádza pred ich názvom nápis Test.
Pokračovanie nižšie:


Programy boli v čase písania tejto správy už dostupné všetkým užívateľom. Pokiaľ by sa ešte vo vašom boxe nenachádzali, odporúčame obnoviť zdroje cez menu (Menu-Nastavenia-Aktualizácie-Obnova zdrojov), prípadne reštartovať zariadenie.

Kino Barrandov odštartoval svoje vysielanie 18. apríla 2015, vo vysielaní prináša 24 hodín denne filmy a seriály v českom jazyku. Sesterská stanica Barrandov Plus spustila svoje vysielanie v sobotu 16. mája, kanál kombinuje programy pre najmenších divákov s dokumentárnymi filmami. Dokumentom venuje Barrandov Plus deväť hodín svojho vysielacieho času, a to od ôsmej hodiny večer do piatej ráno, ranný a popoludňajší program patrí zase najmenším divákom.

SmartTVBox je zariadenie, vďaka ktorému je možné sledovať základné slovenské a české programy bez poplatkov na celom území Slovenskej republiky, stačí si len zakúpiť box a pripojiť ho k internetu od ktoréhokoľvek poskytovateľa s rýchlosťou minimálne 2 Mbps. Okrem bezplatného balíka je možné si objednať aj platený MIX balíček, ktorý obsahuje už viac ako 20 televíznych programov, za mesačný poplatok 5,5 € mesačne. Prevádzkovateľom je košická spoločnosť ANTIK Telecom.

Mohlo by vás ešte zaujímať