Reklama

TV Písnička opäť vysiela programy pre deti, no už len dve hodiny denne

Po tom čo zmenila minulý týždeň TV Písnička program a vo vysielaní sa začali objavovať iba dychovky z dôvodu nízkej sledovanosti kanálu, ktorá dosahovala iba 0,03% v cieľovej kategórii 4-14 rokov, došlo tento týždeň k ďalšej zmene. Stanica vysiela od pondelka 27. apríla opäť programy so zameraním na deti, no už len dve hodiny denne a to v čase od 7:00 do približne 9:15. V ostatnom čase je dostupný na programovej pozícii sesterský program Country no.1, ktorý vo vysielaní ako už názov napovedá prináša country hudbu.

Prevádzkovateľ stanice sa pre náš portál SatelitnáTV.sk bohužiaľ do dnes k tejto zmene nevyjadril. Nevieme teda či sa jedná o trvalú, alebo len dočasnú zmenu.
Pokračovanie nižšie:

TV Písnička je šírená v Česku v celoplošnom multiplexe 4, ako aj u vybraných káblových a IPTV operátorov. Na Slovensku je možné program sledovať prostredníctvom lokálnych DVB-T vysielačov, ktoré prevádzkuje spoločnosť AVIS, alebo cez internetový stream. K dispozícii je aj pre užívateľov SmartTVBoxu, predplatiteľov mobilnej televízie ANTIK TV GO či zákazníkov digitálnej televízie Tango od spoločnosti ANTIK Telecom.

TV_pisnicka_coun1

TV_pisnicka1

Mohlo by vás ešte zaujímať