Reklama

freeSAT: Music Choice sa mení na Stingray Music, Cartoon Network prechádza na non-stop vysielanie

Satelitná televízia freeSAT, patriaca pod luxemburskú spoločnosť UPC DTH, dnes 1. apríla 2015 informovala svojich predplatiteľov, že služba Music Choice sa mení na Stingray Music a Cartoon Network zaháji vysielanie v režime 24 hodín denne, 7 dní v týždni.
Pokračovanie nižšie:


Všetci predplatitelia freeSATu tak majú od dnešného dňa k dispozícií službu Stingray Music, ktorá patrí pod spoločnosť Stingray Digital, ktorá vznikla pred 7 rokmi v meste Montreal a podľa magazínu PROFIT patrí medzi 15 najrýchlejšie rozvíjajúcich sa firiem v Kanade. Momentálne má viac ako 110 miliónov užívateľov v 133 krajinách sveta. Slovensko sa aj vďaka satelitnej televízií freeSAT stane jednou z nich. „Naši zákazníci si budú môcť vybrať z jednej z najširších ponúk hudby na dnešnom trhu a to v rámci balíka freeSAT medium bez ďalších poplatkov,“ uviedla platforma na svojich webových stránkach.

Ďalšou novinkou, ktorá určite poteší hlavne detského diváka je nepretržité vysielanie stanice Cartoon Network, ktorú môžu prijímať predplatitelia s balíčkom freeSAT plus. Po tejto zmene sa nakoniec UPC DTH rozhodla ukončiť distribúciu stanice TCM s ktorou si program Cartoon Network delil jednu programovú pozíciu.

Satelitná platforma freeSAT tak aktuálne ponúka svojim zákazníkom 10 tematických rozhlasových staníc pod značkou Stingray Music, ktoré vysielajú v kompresnom formáte MPEG-4: Classical Greats, Hip Hop, Cool Jazz, Rock n Roll Era, Lounge, Classic Rock, Alternative, Feel Good Music, Total hits a Blues. Zákazníci s dodávanými prijímačmi ich nájdu nájdu na pozíciách č. 200 až 209. Detská stanica Cartoon Network je dostupná na pozícií č. 105.

Technické parametre pre príjem rádií:
Družica: THOR 6 (0,8°W)
Frekvencia: 12 034 MHz
Polarizácia: Vertikálna
SR: 30000
FEC: 3/4
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: UPC Direct
Kódovanie: áno

stingray_music_total_hits

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Takto vyzerá PR správa spoločnosti UPC, ktorá vie popísať a pochváliť si VEĽKÉ NIČ nekonečnými vetami. Obyčajná zmena názvu služby a vysielanie detského kanálu cez noc by mali byť dôvodom pre radosť. Bez ďalšieho komentára. >:O

Komentáre už nie sú povolené.