Reklama

Poľský CANAL+ rozšíri počet svojich prémiových kanálov

Poľská satelitná platforma nc+, ktorá je dostupná z pozície Eutelsat Hot Bird 13°E, má v pláne rozšíriť svoju ponuku prémiových kanálov pod značkou CANAL+ zo šiestich na osem.

Novinkou má byť druhý športový kanál a program zameraný na významné osobnosti, ktorý sa zameria na dokumenty a filmy o významných ľuďoch ako aj na ich objavy. Okrem toho chce tiež vysielateľ obnoviť natáčanie vlastných seriálov. Povedal to v rozhovore pre poľský magazín Sukces Julien Verley, generálny riaditeľ nc+.
Pokračovanie nižšie:

Z CANAL+ sa stane všeobecne zameraný prémiový kanál.“Na našom hlavnom kanáli CANAL+ sa nebudeme opierať výlučne už len na filmy, ale prinesieme tiež najlepšie športové, hudobné a ďalšie nové programy bez reklám,“ uviedol Verley.

Po spustení druhého športového kanálu sa zamerajú stanice CANAL+ Family viac na rodinnú zábavu a filmy budú dostupné aj naďalej na kanáloch CANAL+ Film.

CANAL+ prevádzkuje aktuálne v Poľsku šesť prémiových kanálov CANAL+, CANAL+ Film, CANAL+ Film 2, CANAL+ Family, CANAL+ Family 2 a CANAL+ Sport. Každý z nich je dostupný ako v štandardnom (SD), tak aj vo vysokom rozlíšení (HD).

(wirtualnemedia.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať