Reklama

Skylink ohlásil vypnutie posledných systémov Cryptoworks

Prevádzkovateľ česko-slovenských satelitných platforiem Skylink a CS Link, spoločnosť M7 Group, dnes informovala o ukončení prevádzky posledných kódovacích systémov CryptoWorks.

K definitívnemu vypnutiu týchto starých kódovacích systémov má dôjsť v utorok 3. marca 2015. „Vypínanie sa dotkne už len posledných stoviek aktívnych kariet, ktoré aj napriek opakovaným odporúčaniam, neboli doposiaľ vymenené za nové dekódovacie karty Výmena M7. Opatrenia sa nedotknú zákazníkov s dekódovacími kartami Skylink typu Irdeto či Irdeto ICE,“ uviedla M7 Group.
Pokračovanie nižšie:


V utorok 3. marca 2015 budú tak vypnuté od verejnoprávnych programov RTVS a ČT aj dekódovacie karty (Skylink či CS Link), ktorých sériové čísla začínajú číslicami 0 3436 a 0 4295. S týmito kartami tak po tomto dátume už nebude možné prijímať žiadne programy aj napriek tomu, že je na nich zaplatený Servisný poplatok. Všetci majitelia týchto kariet tak musia kontaktovať zákaznícky servis z dôvodu výmeny svojej karty, keďže karty Výmena sa už nepredávajú v obchodoch.

Satelitná platforma Skylink týmto krokom definitívne ukončí dlhodobý proces prechodu starého kódovacieho systému CryptoWorks na nový kódovací systém Irdeto.

Pripomíname, že vypnutie kódovacieho systému Cryptoworks sa nijako nedotkne zákazníkov, ktorí využívajú nové karty Irdeto ICE v dekóderoch Cryptoworks.

Mohlo by vás ešte zaujímať