Reklama

V Poľsku skončil kanál FOX Life, odštartoval Fox Comedy

U našich severných susedov v Poľsku ukončil vysielanie kanál FOX Life, ktorý bol divákom dostupný ako v SD, tak aj v HD kvalite. Nahradil ho nový program Fox Comedy (Fox Comedy HD), prevádzkovateľom je mediálna spoločnosť Fox International Channels Poland.

Nový program bude dostupný všetkým divákom, ktorí mohli doteraz sledovať stanicu Fox Life. Prístup ku Fox Comedy či Fox Comedy HD tak budú mať zákazníci satelitných platforiem Cyfrowy Polsat, nc+, Orange TV ako aj predplatitelia vybraných káblových či IPTV operátorov po celom Poľsku.
Pokračovanie nižšie:


Fox Comedy (Poland) v štandardnom a vysokom rozlíšení odštartoval dnes o 5:40 seriálom The Mindy Project. V programovej ponuke nového kanálu sa môžu diváci tešiť na komediálne seriály a zábavné programy ako Simpsonovci, Partička IT (The IT Crowd), Moderná rodina (Modern Family), M.A.S.H. či Mesto žien (Cougar Town).

V portfóliu Fox International Channels Poland sa aktuálne nachádzajú stanice Fox (Fox HD), Fox Comedy (Fox Comedy HD), Baby TV, National Geographic Channel (National Geographic Channel HD) a Nat Geo Wild (Nat Geo Wild HD). Špekuluje sa tiež, že by mohol vysielateľ v blízkej dobe spustiť na poľskom trhu ešte aj športové stanice Fox Sports a Fox Sports 2.

Technické parametre pre príjem Fox Comedy:
Družica: Eutelsat Hot Bird 13B (13,0°E)
Frekvencia: 12 188 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Kódovanie: Áno
Provider: Cyfrowy Polsat
Názov: Fox Comedy

Technické parametre pre príjem Fox Comedy HD:
Družica: Eutelsat Hot Bird 13B (13°E)
Frekvencia: 12 265 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Kódovanie: áno
Provider: Cyfrowy Polsat S.A.
Názov: Fox Comedy HD

(satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať