Reklama

Šlágr chce spustiť ďalší program, tentokrát so zameraním na deti

Prevádzkovateľ hudobných televízií Šlagr a Country No. 1, spoločnosť Česká Muzika, plánuje ešte začiatkom decembra tohto roku spustiť svoj v poradí tretí televízny program. Nová stanica bude mať názov TV Písnička a zamerať sa chce vo svojom vysielaní hlavne na najmladších divákov. Informoval o tom český portál MediaGuru.cz.
Pokračovanie nižšie:


Nový program by mohol spustiť vysielanie už 6. decembra 2014, nebude však dostupný ako samostatný kanál, ale podľa predbežných plánov by si mal deliť jednu programovú pozíciu so stanicou Country No. 1.

Country No. 1 sa zameriava na country hudbu, stanicu veľmi dobre poznajú aj slovenskí diváci. Vysielanie je dostupné u vybraných káblových a IPTV operátorov, ako aj prostredníctvom dvanástich lokálnych terestriálnych vysielačov spoločnosti AVIS v mestách Košice (41. kanál), Prešov (41. kanál), Tatranská Lomnica (28. kanál), Bratislava (32. kanál), Levice (52. kanál), Galanta (29.kanál), Trnava (49. kanál), Nitra (54. kanál), Žilina (56. kanál), Čadca (56. kanál), Martin (54. kanál) a Nové Zámky (40. kanál).

Mohlo by vás ešte zaujímať