Reklama

Eutelsat predstavil na Slovensku satelitný internet tooway™ Infinite

Satelitný operátor Eutelsat, spoločnosť Eutelsat Broadband, oznámila sprístupnenie špeciálnej ponuky služby neobmedzeného* internetového pripojenia prostredníctvom satelitného broadbandu, ktorý ponúka pod názvom tooway™ Infinite.

Služba je určená podľa spoločnosti pre náročných používateľov, ale aj malých podnikateľov či domáce kancelárie. tooway™ Infinite bude dostupný pre prvých 1,000 slovenských zákazníkov. Tí získajú prístup k najrýchlejšej širokopásmovej satelitnej službe v Európe, s rýchlosťami do 22 Mbps (download) a do 6 Mbps (upload). Cena služby je 99 € mesačne s DPH. Nezahrňuje však nákup ani prenájom Tooway Kit súpravy. Celková cena zariadenia sa určuje podľa dĺžky viazanosti. Bez viazanosti stojí komplet 380 €. V prípade viazanosti na 24 mesiacov je možné získať zariadenie aj do prenájmu za 5 € mesačne. K cene treba ešte pripočítať aj 79 € jednorázový aktivačný poplatok. Vychádzame s cenníka platného od 1. novembra 2014.
Pokračovanie nižšie:

Novinka, ktorá je zákazníkom odteraz k dispozícii, potrebuje pre svoje fungovanie malú satelitnú anténu a modem pripojený k počítaču. Parabolu si zákazník môže nainštalovať sám, alebo inštaláciu zveriť niektorému z autorizovaných distribútorov tooway™, ktorí boli na túto prácu priamo vyškolení spoločnosťou Eutelsat Broadband. Autorizovaní predajcovia ponúkajú aj doplnkové služby ako verejnú alebo statickú IP adresu, multikanálovú televíziu cez tú istú anténu, telefonovanie cez internet, alebo bezdrôtovú WiFi domácu sieť.

tooway™ Infinite je ideálnym riešením pre tých, ktorí pracujú z domu, alebo ľudí ovplyvnených digitálnou priepasťou, so slabým alebo žiadnym pripojením na internet. Služba je určená aj pre tých, ktorí potrebujú zostať pripojení či už kvôli práci, komunikácii s blízkymi, vzdelávaniu či zábave,“ hovorí Marek Hrkeľ, marketingový manažér služby tooway pre Slovensko. „Táto limitovaná ponuka zaručí, že zákazníci dostanú zo širokopásmového satelitného internetu to najlepšie a za dobrú cenu.

tooway™ využíva satelitnú technológiu KA-SAT spoločnosti Eutelsat, čo je prvá z novej generácie európskych vysokokapacitných „smart“ satelitov. Jej inovatívny dizajn umožňuje zákazníkom naprieč Európou a Stredomorím prijímať vysokorýchlostné širokopásmové služby za zlomok ceny iných satelitných služieb.

* Platí zásada Network Management Policy. Ak sa Network Management Policy uplatňuje kvôli preťaženiu siete, zákazníkom tooway™ Infinite, ktorí spotrebovali viac ako 100 GB dát v mesačnom fakturačnom období (okrem prevádzky generovanej počas Nočnej zóny od 00:00 to 06:00), budú rýchlosti obmedzené na úroveň do 3 Mbps v prípade downloadu a do 1 Mbps v prípade uploadu. Toto obmedzenie platí počas doby trvania preťaženia siete.

tooway_zariadenie1
Satelitná parabola a modem

Mohlo by vás ešte zaujímať