Reklama

Maďarská platforma UPC Direct rozšíri ponuku o tri nové kanály

Maďarská satelitná platforma UPC Direct, ktorú prevádzkuje luxemburská spoločnosť UPC DTH, rozšíri v pondelok 6. októbra 2014 svoju ponuku o tri nové televízne stanice Nick Jr, Paramount Channel a Comedy Central Extra. Prvé dva z nich budú k dispozícii s maďarským dabingom a tretí s maďarskými titulkami.
Pokračovanie nižšie:

Rozširovanie ponuky maďarskej satelitnej platformy UPC Direct môže byť dobrou správou aj pre zákazníkov sesterskej platformy freeSAT na Slovensku a v Česku, keďže nové programy by sa mohli objaviť aj v ponuke platformy freeSAT. Podrobnosti aktuálne zisťujeme.

Comedy Central Extra je k dispozícii divákom v originálnom znení s titulkami. Vo vysielaní prináša zábavné programy a americké stand-up comedy šou.

Maďarská verzia Paramount Channel odštartovala svoje vysielanie vo februári 2014. Divákom ponúka výber úspešných a ocenených filmov z knižnice Paramount Pictures, ktorá je vo vlastníctve materskej spoločnosti VIMN, Viacomu, ako aj vybrané európske filmy za posledných niekoľko desiatok rokov.

Kanál Nick Jr. sa zameriava na detských divákov vo veku od 2 do 6 rokov. Vo vysielaní tak prináša programy pre najmenších.

Mohlo by vás ešte zaujímať