Reklama

HBO HD v ponuke novej DIGI TV

Satelitná platforma DIGI TV vo štvrtok 15. októbra 2014 vyradila zo svojej ponuky novej DIGI TV prémiový filmový kanál HBO v štandardnom rozlíšení (SD) a nahradila ho verziou vo vysokom rozlíšení (HD). Zákazníci tak môžu prijímať od tejto chvíle tento filmový program v lepšej obrazovej kvalite. Cena programového balíčka Extra HBO, ktorý obsahuje aktuálne okrem HBO HD aj programy HBO 2 a HBO Comedy, zostáva nezmenená (6 € mesačne).
Pokračovanie nižšie:


HBO HD je dostupný v DIGI boxoch Kaon HD na programovej pozícii číslo 40. Pokiaľ tento kanál ešte v programovom rastri nemáte, je nutné vypnúť prijímač minimálne na 5 minút s diaľkovým ovládaním do StandBy režimu, alebo vykonať výrobné nastavenia.

Okrem HBO HD sa v programovom rastri opäť objavil aj interaktívny program TV 8, ktorý nájdu zákazníci novej DIGI TV na programovej pozícii číslo 117.

Kanál HBO HD je dostupný zákazníkom zo satelitu Thor 6 (0,8°W), frekvencii 11 977 MHz s rozlíšením 1920×1080. K dispozícii sú okrem českej aj ďalšie dve audio stopy (anglická a maďarská) a české DVB titulky.

Mohlo by vás ešte zaujímať